kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Mehmet Aurelio - Deivid de Souza

FB'li yıldızlar Samandıra'ya Milleniumpark'tan koşacak!

MENEKŞE ATASELİM
Aziz Yıldırım'ın şirketinin inşa ettiği Akfırat'taki Milleniumpark, Fenerbahçeli yabancıların evi oluyor. Kulübün projeden satın aldığı 7 villadan 5'ine futbolcular yerleşecek. Vederson şimdiden taşındı bile..
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında yer aldığı 9 ortak tarafından kurulan A. Yıldırım Uluslararası İnşaat, ilk projesi Milleniumpark'ta sona doğru yaklaşıyor. 199 villanın neredeyse tamamının satıldığı projede ilk etaptaki konutlar teslim edildi; ikinci etap da yakında tamamlanacak. 2005 yılının sonunda satışa çıkan ve büyük ilgi gören Milleniumpark'ta yaşayanların bir kısmı ise futbolseverlerin, özellikle de Fenerbahçelilerin yakından tanıdığı isimler. Milleniumpark projesindeki 7 villayı Fenerbahçe Spor Kulübü satın aldı ve yabancı futbolcularına tahsis etti.

İkinci etap da bitiyor
A Yıldırım İnşaat'ın Genel Müdür Yardımcısı Serhat Saatçı, Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle yıldızı parlayan Deivid de Souza'nın da aralarında bulunduğu 6 yabancı futbolcunun Milleniumpark'ta yaşayacağını söylüyor. "Vederson taşındı bile" diyen Saatçı, hem projenin Samandıra'daki tesislere yakınlığı, hem de kira vermekten daha avantajlı olması nedeniyle bu yola gidildiğini belirtiyor.

* Milleniumpark projesi şu anda ne aşamada?
Satışlarımız 2005 sonunda başlamıştı. Çok az villamız kaldı. Zannedersem 13-14 tane Bizim satışımız gayet iyi oldu. Birinci etap teslim edildi. Yakında ikinci etap teslim edilecek ve üçüncü etap başlayacak.

Abdullah Kiğılı'nın da villası var
* Projede yaşayanları daha çok hangi kesim oluşturuyor?
Milleniumpark'tan konut alanlar daha çok sanayiciler ve işadamlar. Ancak doktorlara satılan 14-15 villamız var. Onun dışında eczacılar ve tekstilciler de Milleniumpark'ı sıklıkla tercih etti. Örneğin, Kiğılı'nın sahihi Abdullah Kiğılı de projeden ev aldı. Öte yandan, Akfırat bölgesi Koç Lisesi'ne çok yakın ve dolayısıyla öğrenciler ile ailelerinden de büyük talep gördük.

* Peki Fenerbahçe camiasından kimse var mı?
Pek çok tanınmış Fenerbahçeli var. Bunun dışında kulübün kendisi projeden biraz daha uygun fiyata 8 villa satın aldı. Buralarda futbolcular yaşayacak. Vederson şimdiden taşındı. Yakında Edu, Deivid, Lugano, Aurelio da taşınacak. Eskiden Ümit Özat'ın da evi vardı fakat yurtdışına transfer olunca sattı.
Haberin fotoğrafları