kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şerifali'de 20 konutluk rezidans aralıkta teslim!

Kılıç İnşaat'ın Şerifali'de inşasına başladığı Kono Residence, Aralık 2008'de teslim edilecek. 840 metrekare alanda gerçekleştirilecek projede daire fiyatı 260 bin YTL..
Kılıç İnşaat tarafından Ataşehir Şerifali bölgesinde inşaatı devam eden Kono Residence, tek blokta 20 konuttan oluşacak. İnşasına Kasım 2007'de başlanan ve aralık ayında teslim edilecek proje, 840 metrekare alanda yer alacak. Her katta iki dairenin bulunacağı Kono Residence'ta 2+1, 113 metrekare tek tip büyüklüğünde balkonlu ve balkonsuz konutlar bulunuyor. Balkonsuz konutların havuz manzarasının bulunduğu projede daireler, 260 bin YTL'den satılıyor.

Deprem yönetmeliğine uyuldu

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Kono Residence'te radye temel sisteminin yanı sıra, binada mantolama da yapılacak. Ataşehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan proje, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışına, E5 ve İzmit- Ankara TEM otoyoluna 3 dakika, 3M Migros, Gima, Tansaş alışveriş merkezlerine 2-3 dakika, Carrefoursa, Metro, Palladium alışveriş merkezlerine 5 dakika, Bağdat Caddesi'ne 10 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede bulunuyor.

Proje konsepti değiştirilebiliyor
Müşterilerin isteği doğrultusunda, proje konseptine uygun olarak değişiklik taleplerinin karşılandığı Kono Residence'ta, aynı kattaki dairelerin birbirleriyle ortak duvarı da bulunmuyor. Yüzde 75 yeşil alana sahip projede, yürüme yolları, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu da mevcut.

Kono Residence'ın künyesi

* Firma: Kılıç İnşaat
* Yer: Şerifali
* Konut sayısı: 20
* Konut büyüklüğü: 113 metrekare
* Fiyat: 260 bin YTL
* Tel: (0 216) 499 16 02