kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Pınar kına gecesinde Yağmur bekarlığa veda partisinde...

MUSTAFA DERYAHAN - MAGAZİN
Nikaha bir hafta kala Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ayrı ayrı bekarlığa veda etti. Altuğ ellerine kına yaktırırken, Atacan dansöz oynattı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Pınar kına gecesinde Yağmur bekarlığa veda partisinde...
Önümüzdeki cumartesi günü Maslak Venue'de düzenlenecek bir törenle evlenecek olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan önceki gece ayrı ayrı bekarlığa veda etti. Pınar Altuğ kız arkadaşları ile Cahide Cabaret'de kına gecesi düzenlerken aynı saatlerde Yağmur Atacan da erkek arkadaşları ile Etiler Küpeli Restoran'daydı. Daha önce, Yağmur Atacan istemediği için ellerine kına yaktırmayacağını söyleyen Pınar Altuğ bu kararını bozup, 'Yüksek Yüksek Tepelere' türküsünde ellerine kına yaktırdı.

MRS. ATACAN TİŞÖRTÜ GİYDİ
Üzerinde 'Mrs. Atacan' yazılı bir tişört giyen Pınar Altuğ nişanlısı Yağmur Atacan'ın partisine sürpriz yapıp dansöz Dora'yı yolladığını ama Yağmur ve arkadaşlarının bir de zenne çağırdıklarını söyledi. Altuğ'un kına gecesine Didem Uzel ve Ebru Şallı da katılırken, Yağmur Atacan'ın bekarlığa vedasında Mehmet Aslan ve Okan Karacan vardı. Atacan evlilik sözleşmesi haberlerini yalanladı.
Haberin fotoğrafları