kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Defilede iç çamaşırı krizi ortaklığı bitirdi

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
Macaristan'da tekstil işine giren Alişan transparan kıyafetli mankene iç çamaşırı giydirmeyen ortağı ile tartıştı. Manken podyuma son anda iç çamaşırı ile çıktı, ortaklık feshedildi..
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de üç katlı bir tekstil mağazasına ortak olan Alişan'ın işadamlığı geçtiğimiz günlerde Macaristan'da düzenlediği defilede son buldu. Alişan açtıkları yeni mağazanın tanıtımı için düzenlenen defilede ortağı Servet Bekman ile Macar bir mankene giydirilen transparan elbise yüzünden tartıştı. Bekman'ın mankene elbiseyi iç çamaşırsız giydirmek istemesi Alişan'ı çıldırttı.

KULİSTE KAVGA ÇIKTI

Alişan mankenin bu şekilde podyuma çıkmasını doğru bulmadığını söyledi, tartışma alevlendi. Kuliste kavga eden ortaklar araya girenler tarafından yatıştırıldı ve Alişan Macar mankene iç çamaşırı giydirerek podyuma çıkardı. Defileden sonra bu ortaklığı bitirdiğini söyleyen Alişan şu açıklamayı yaptı: "Bizler Türk'üz. Hepimizin belli kuralları var. Ben burada manken arkadaşı sergilemiyorum, ürünümün ön plana çıkmasını istiyorum. Ortağım uzun yıllar burada yaşadığı için ona bu tarz şeyler normal geliyor ama bana değil. Bu ortaklık bitti!"
Haberin fotoğrafları