kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Aramıza fitne sokmak isteyen şerefsizdir"

CHA
Yeni Haber
AK Parti'nin kapatılma senaryolarında adı genel başkanlık makamı için geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Partinin kapatılması üzerine en ufak bir ikbal bekleyen insan varsa o şerefsizdir" dedi.

AK Parti Ankara İl Kadın Kolları'nın Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 2. Olağan Kongresi'ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, kapatma senaryolarında isminin genel başkanlığa geçmesine sert bir dille tepki gösterdi. Seçim meydanlarında, sandıkta AK Parti ile yarışmaya dermanı olmayan muhalefetin, partinin kapatılmasından medet umduklarını belirten Gökçek, "Bazıları bütün her şeyini AK Parti'nin kapatılmasına bağlıyor. Ama biz daha önce olduğu gibi şimdi de bu badireleri Allah'ın izniyle atlatacağız. Ben dışarıdakilere bir şey demiyorum. Onlar hasetliklerinden ve kıskançlıklarından yapıyorlar. Ama önemli olan bizim kendi içimizdeki birlik ve beraberliğimizdir. Dedikodu çıkaranlar var. Partinin kapatılması üzerine en ufak bir ikbal bekleyen insan varsa o şerefsizdir. Aramızda fitne fesat sokmak isteyen varsa o da şerefsizdir. Bizim bir tek liderimiz vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın önderliğinde önümüzdeki belediye seçimlerine katılacaklarını vurgulayan Gökçek, "Yerel yönetimlerin inşallah yüzde 80'ini alacağız. Belediye seçimlerinde asgari yüzde 60 oy almalıyız. Sayın Başbakan hedef gösterdi. Diyarbakır, İzmir Çankaya'yı, Trabzon'u alacağız" şeklinde konuştu.