kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Deniz'in cenazesinde büyükelçi de saf tuttu
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da 21 Mart günü sokakta gazete dağıtırken üç kişinin saldırısında ölen 16 yaşındaki Deniz Özgür Uzun, memleketi Uşak'ın Tatar beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Uzun için Yunus Emre Camisi'ndeki cenaze namazında, Danimarka Büyükelçisi Jesper Wahr'ın da saf tutması dikkat çekti. Wahr "Tüm Danimarka ailenin acısını paylaşıyor. Bu vahşet Danimarka'ya mal edilmemeli" dedi.

Kebapçı kapatılacak otel, müze olmayacak
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 33 aydının yanarak yaşamını yitirdiği Sivas'taki Madımak Oteli'nin altındaki kebapçının kapatılacağını, binanın müze yapılmasının mümkün olmadığını söyledi. DSP'li Süleyman Yağız'ın soru önergesini yanıtlayan Günay, müze kurulmasının, teknik gereklerin yerine getirilmesi halinde mümkün olduğunu ifade ederek Burada sosyal ve kültürel işlevleri olan bir işletme açılmasına çalışılmaktadır" dedi.

Vatansever başkan için yakalama emri
Diyarbakır 1. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında Vatansever Kuvvetler Güç Birliği Hareketi (VKGB) Genel Başkanı Taner Ünal'ın da bulunduğu 4 kişi hakkında yakalama emri çıkarttı. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak'' ile "nitelikli dolandırıcılık'' suçlarından yargılanan 14 kişinin dünkü duruşmasında hâkim, dava dosyasıyla birleştirilen bir başka dosyada yargılanan Taner Ünal hakkında yakalama emri çıkartılmasına karar verdi.
Haberin fotoğrafları