kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
John Xydias mahkemede rahat tavırlar sergiledi.

Fark ettirmeden 69 kez tecavüz etti

DIŞ HABERLER
Avustralya'da 13 kadının içkisine uyuşturucu ilaç atıp 69 kez tecavüz eden bir kişi yakalandı. Sapığın evinde bulunan video görüntülerini izleyince tecavüze uğradığını anlayan birçok kadın sinir krizi geçirdi..
Avustralya, filmlere konu olabilecek bir tecavüz davasıyla çalkalanıyor... Melbourne kentinde John Xydias adlı sanık hakkında 20 ila 45 yaş arasında 13 ayrı kadına içeceklerine uyku ilacı karıştırarak tecavüz etme ve bunu videoya çekme dahil toplam 225 ayrı suçtan dava açıldı. Olaylar, polise bir kadına tecavüz edilirken çekilen videonun verilmesinden sonra başladı. Polis, ipuçlarını izleyerek Xydias'ın evine baskın düzenledi. 13 ayrı kaset, 4 kamera dışında kadın iç çamaşırları ve fotoğraflar bulundu. Zanlının, kurbanlarına 69 kez tecavüz ettiği saptandı. Ancak videolardaki kadınlarla konuşulduğunda olayın dehşet verici detayları ortaya çıktı. Çünkü Xydias, internet veya arkadaşları aracılığıyla tanıştığı kadınlarla buluştuğunda, içki veya içeceklerine, uyuşturucu ilaç attıktan sonra onları soyup tecavüz ediyor, ardından da hiç çıkarılmamış gibi giysilerini üzerlerine giydiriyordu.

UYANDIRMADAN 3 GÜN TECAVÜZ
Hatta sanığın bir kadını hiç uyandırmadan 3 gün boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı. Videoları olan kadınların hiçbirinin olayları hatırlamadığı, izledikleri sırada da sinir krizleri geçirdiği kaydedildi. Avustralya basını, önceki gün mahkemeye çıkarılan Xydias'ın oldukça rahat tavırlar sergilediğine, hatta mahkemeye gülerek girdiğine de dikkat çekti.