kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İhanet, evlilikte tamiri zor sorunlardan biridir

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR. CEM KEÇE
Aldatmanın verdiği suçluluk duyguları, erkeği erken boşalmaya yöneltir. Eşine karşı cinsel isteği azalan erkekler, cinsel hayatlarına farklılıklar katmalıdır..
12 yıllık evliyim. Eşime karşı cinsel ilgim zamanla azalmaya başladı. Özellikle çocuklardan sonra eşim bana bir kadın gibi değil bir anne gibi gelmeye başladı. Onu aldatmamla birlikte erken boşalmaya başladım. Y.T./Bursa

Evliliğinde cinsel yaşamdan payına düşeni alamamış erkekler, kişiliklerini başka yönlerden yüceltmeye alışabilirler. Türk aile yapısına çok zarar veren aldatmaya eğilimi artabilir. Bu durum erkeğin yaşamı ve yakınları yönünden oldukça önemli bir konudur.

AŞK OYUNLARI YAPIN
Ancak aldatmanın verdiği suçluluk duyguları, yeni bir bedenin keşfinin aşırı heyecanı ve yaşanan gerginlik de kaçınılmaz olarak erkeği erken boşalmaya programlayabilir. Aldatma bir evlilikte tamiri en zor sorunlardan birisidir ve Türk aile yapısının önündeki en büyük engellerden biridir. Bu nedenle eşinizle birlikte cinsel yaşamınızı renklendirebilmek için aşk oyunlarına yer vermenizde fayda var. Gerekirse cinsel terapi almanızda ve en önemlisi ahlaki açıdan aldatma eyleminden vazgeçmenizi öneririm.

Cinsellikle ilgili sormaya çekindiğiniz soruları bana yazın. İsminizi belirtmenize gerek yok. Ancak yaşadığınız şehri yazarsanız, sorunlarınızı değerlendirmem kolaylaşır. Rumuzlu soruları 'saglikliseks@sabah.com.tr' adresine gönderebilirsiniz. Cinsel Terapist Dr. Cem Keçe