kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En yakın zamanda tekrar geleceğim yakışıklı adam

Ece SARUHAN/GÜNAYDIN
Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Paris Hilton, popçu Bora Gencer'e 'Bana Bak' şarkısının klibinde oynama sözü verdi: En kısa zamanda geleceğim yakışıklı adam!..
Yakışıklı popçu Bora Gencer, 'Aşık Oldum' albümündeki 'Bana Bak' adlı şarkının klibi için Paris Hilton'la prensipte anlaştıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Paris Hilton'la, Les Ottomans Otel'de görüştüklerini anlatan Gencer, "Paris şarkımı çok beğendini söyledi ve klip teklifime olumlu yaklaştı. 'En kısa zamanda tekrar geleceğim yakışıklı adam' dedi" şeklinde konuştu.

CD'YE KALPLER ÇİZDİ
'Miss Turkey 2008' sonrası Reina'da düzenlenen partide de Paris'le karşılaştıklarını anlatan yakışıklı popçu, yaşananları şöyle anlattı: "CD'mi imzaladı ve üzerine kalp işareti çizerek, 'Sevgili Bora çok sıcaksın' yazdı. Birlikte fotoğraf çektik. Gecenin sonunda bana İstanbul'a tekrar geleceğini söyledi."

PARİS ASLINDA SIRADAN BİRİ
Paris Hilton'u klibinde oynatma fikrinin, basın danışmanından çıktığını belirten Gencer, şunları söyledi: "Bu kadar medyatik biri olmasa bu öneriye sıcak bakmazdım. Çünkü Paris fizyonomik olarak beğendiğim bir tip değil. Sıradan biri! Benim için bir kadının yataktan çıktığı andaki doğal hali çok önemlidir. Kadının güzelliği kendisinin ve hareketlerinin doğallığında saklıdır."
Haberin fotoğrafları