kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kaya Çilingiroğlu - Zehra Çilingiroğlu - JR Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç

Kaya Bey'in aile saadeti!

Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç ilişkilerine dair ilginç açıklamalar yaptı. Beraberlikleri üç yıl önce başlayan çift; Hello dergisine 'çok mutlu bir hayat yaşadıklarını' söyledi. Feraye Tanyolaç, mutluluğunu "Hayatta en çok istediğim şey, aşık olduğum birinden çocuk sahibi olmaktı. Kaya bunu gerçekleştirdi" sözleriyle ifade etti. Oğlu Kaya, kızı Zehra ve sevgilisi Feraye Tanyolaç'la birlikte mutluluk pozları veren Kaya Çilingiroğlu, "Feraye hayatımda bir devri kapatıp, yeni bir devir açtı. Hayatımın düzene girmesinde çok etkili oldu" diyerek, şunları söyledi:

ŞİDDETLİ BİR AŞK
* Aşkımız son derece şiddetli gidiyor. Şu yaşıma kadar yaşadığım en düzenli hayatı yaşıyorum. Feraye'nin bunda büyük etkisi var...

* Feraye'nin tipini, duruşunu çok beğeniyorum. Onun gibi esmer, ince ve uzun kadınları güzel buluyorum.

* Ona çok güveniyorum. Sevgisine güvenmesem şu anda bu noktada olmazdık. İlişkimizi kurallarla belirlemedik. Sadece birbirimize aşık olduğumuz için beraberiz.

* Feraye, hayatımın aşkı. Kendimi en çok ona yakın hissediyorum. Bence evlilik aşkı öldürüyor. Böyle yaşamak daha uygun diye düşünüyorum.

* Feraye beni aldatırsa ilişki biter! Mutsuz olursam, heyecanımı yitirirsem de ilişkimiz biter. Aşkım için sağlığımı, para ve ailemi feda etmem.
Haberin fotoğrafları