kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bursa'da 750 konutluk 'Güzelbiryer'

Koray İnşaat'ın Bursa'da hayata geçireceği Güzelbiryer projesi, 750 konuttan oluşuyor. Projenin 2010 yılında tamamlanması planlanıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bursa'da 750 konutluk 'Güzelbiryer'
İstanbul, Ankara ve Eskişehir'deki projelerinin ardından Koray İnşaat, Bursa'da 'Güzelbiryer' projesini hayata geçiriyor. Bursa'nın gelişim aksı olarak kabul edilen Mudanya Yolu üzerinde inşa edilecek Güzelbiryer, toplam 120 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek.

Çocuklara özel 3 oyun alanı
Proje, yaklaşık 750 konuttan meydana gelecek. İlk etabında 381 adet konutun inşa edileceği açıklanan projede 1+1'den 5+1'e kadar 25 farklı tipte konut yer alacak. Güzelbiryer'de binalar dört katlı olarak inşa edilecek. Mimari tasarımını Mete Arat ve Bünyamin Derman'ın yaptığı projede Bursa'nın tarihi değerlerine ve modern çizgisine uygun bir tasarım uygulanacak. Yüzde 70'i yeşil alanlara ayrılan projede, çocuklara ayrılan özel alanlarda pedagoglardan danışmanlık hizmeti alınarak gelişimlerine uygun oyun alanları oluşturulacak. Engelliler için de ayrı düzenlemelerin yapıldığı projenin sloganı, 'Tüm engelleri kaldırıyoruz'. Projede, kısa bir süre için geçerli olacak özel lansman fiyatları uygulanacak. Buna göre, konutların fiyatları 106 bin YTL'den başlayacak.