kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şehit çocuklarına ücretsiz dershane eğitimi

Yeni Haber
Pİ Dershaneleri, 30 şehit çocuğuna ücretsiz dershane eğitimi verecek.Pİ Eğitim ve Öğretim Kurumlarına bağlı dershanelerin şube müdürleri, Ankara Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti...
Dershanenin Yüzüncü Yıl Şube Müdürü Mehmet Altınbıçak, ziyarette yaptığı konuşmada, ''Başta çocuklar olmak üzere, vatan ve milletin huzuru için canlarını feda eden şehitlerin aileleri hepimize emanettir'' dedi.

Ankara'da, Özel Dershaneler Birliğine (ÖZ-DE-BİR) 500 dershanenin kayıtlı olduğunu belirten Altınbıçak, ücretsiz olarak bu dershanelerden yararlanan şehit çocuğu sayısının yok denecek kadar az olduğunu söyledi.

Altınbıçak, dershanenin Çankaya, Anıttepe, Küçükesat, Keçiören, Yüzüncü Yıl ve Ümitköy'deki şubelerinde, Ankara Şehit Aileleri Derneği üyesi ailelerin 30 çocuğuna ücretsiz eğitim olanağı sağlayacaklarını bildirdi.

Ankara Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanı Hamit Köse de şu ana kadar kendilerine böyle bir yardımda bulunulmadığını belirterek, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı dershane yetkililerine teşekkür etti.

AA