kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bahçeli: Yargı hedef haline getiriliyor

Yeni Haber
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Yargı organları hedef haline getiriliyor. Anayasa Mahkemesi basın yoluyla yargılanmak isteniyor. AB'nin yargıya yönelik açıklamaları yakışıksız" diye konuştu.

Bahçeli, konuşmasında daha çok AK Parti'ye kapatma davası ve ardından gelinen süreci değerlendirdi.

"SİZİNLE YÜRÜYECEĞİMİZ BİR YOL YOK"

AK Parti'ye eleştirilerde bulunan Bahçeli, " AKP ile yürüdüğümüz veya yürüyeceğimiz bir yol yoktur" dedi.

"KRİZDEN ÇIKIŞIN ADRESİ TBMM'DİR"


Partisinin Meclis'deki Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti kapatma davasını hatırlatarak, ''Krizden çıkışın yegane adresi TBMM'dir'' dedi.

Konuşmasında, ''Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz'' diyen Bahçeli, siyasi bir depremin öncü sarsıntılarının yaşandığını dile getirerek, demokrasinin küçük siyasi hesaplara kurban verilmemesi gerektiğini bildirdi.

''Siyasetin bir kördüğüm haline getirilmeden ülkümezin bu badireden çıkmasını temenni ediyorum'' şeklinde sözlerine sürdüren Bahçeli, krizden çıkışın adresini TBMM olarak göstererek, ''Bu süreçte herkese sorumluluk düşüyor. Krizden çıkışın yegane adresi TBMM'dir. Krizden çıkışta çözüm yolunu başlatacak Meclis'te çoğunluğu bulunan AKP ve Sayın Başbakan'dır. Başbakan somut olarak (bu krizden çıkış için) neyi öngördüğünü açıklamalıdır'' dedi.

AJANSLAR