kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arabaya sahte plaka takarken yakalandılar

Mustafa KOCABAŞ / KOCAELİ
İstanbul ve Gebze'de 3 banka ile 5 akaryakıt istasyonundan 400 bin YTL çalan 3 zanlı, yeni soygun hazırlığında yakalandı..
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, geçen cuma günü devriye gezen organize suçlar şube müdürlüğü ekipleri, Tatlıkuyu mahallesindeki bir sokakta, 3 kişinin bir otomobilin plakasının üzerine sahte plaka takmaya çalıştığını gördü. Polislerin geldiğini gören 3 şüpheli kaçmaya başladı. Ancak zanlılar kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Yeni soygun yapma hazırlığındaki zanlılar Hüseyin Kazan (43), Levent Çiftçi (20) ve R.O.'nun (17) beş ayda Gebze ve İstanbul'da 3 banka ve 5 akaryakıt istasyonunun kar maskeleriyle soyulması olaylarının failleri olduğu belirlendi.

'LÜKS HAYAT!'
Suçlarını itiraf eden zanlıların, yaklaşık 400 bin YTL'yi kadınlarla eğlenerek harcadığı, bir kısmıyla da 2008 model 2 lüks otomobil aldığı ortaya çıktı. Zanlıların kaldığı yerlerde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Otomobillere de el konulurken, polisteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Haberin fotoğrafları