kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İşte Hollywood'un en şık bebeleri!

Ünlü yıldızların çocukları, şık kıyafetleriyle anne ve babalarını aratmıyor. Minikler, bu gidişle gelecekte kendi tarzlarıyla adlarından söz ettireceğe benziyor. In Touch dergisi, Hollywood'un en iyi giyinen çocuklarını seçti..
Violet eğlence için giyiniyor
Ben Affleck-Jennifer Garner çiftinin kızları Violet, henüz 2 yaşında olmasına rağmen alışverişe çıkmayı çok seviyor. Affleck, "Kızımın giyeceği çok şey var ama hala ona birşeyler almadan duramıyorum" diyor. Violet; Petit Bateau ve Juicy Couture markalarından giyiniyor.

Suri annesinin küçük versiyonu
Tom Cruise'la evlendikten sonra giyim tarzını değiştiren ve stiliyle beğeni kazanan Katie Holmes, kızı Suri'yi de kendisi gibi giydiriyor. İki yaşındaki minik Suri; Armani, Ralph Lauren, Burberry ve Chloe gibi ünlü markalardan giyiniyor ve kendi kıyafetlerini sadece kendisi seçiyor.

Kendine özgü bir tarzı var
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk evlatlık çocuğu olan Maddox, ilginç saç modelleri ve kendine özgü kıyafetleriyle dikkat çekiyor. 6 yaşında olmasına rağmen bir stil sahibi olan küçük Maddox, kargo pantolonları ve şortları çok seviyor. Angelina Jolie onun için, "O gördüğüm en küçük cool insan" yorumunu yapıyor.

Babasının izinde
David-Victoria Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn, giyim tarzıyla babasının izinden gidiyor. Seçimleriyle ünlü futbolcu David Beckham'ın bir kopyası olan Brooklyn, sneakers tarzı ayakkabıları çok seviyor. Brooklyn'un taktığı güneş gözlükleri bile babasınınkilere benziyor.

Leni hanım hanımcık giyiniyor
Podyumların ünlü modeli Heidi Klum'un 3 yaşındaki kızı Leni, genellikle elbise giymeyi seviyor. Çiçek desenli elbiseleri tercih eden minik Leni'yi, Heidi Klum özenle giydiriyor. Kolye ve süslü tokalardan vazgeçemeyen Leni'nin en sevdiği renk ise şeker pembesi...

Kingston her zaman 'cool'
Ünlü şarkıcı Gwen Stefani'nin 21 aylık oğlu Kingston Rossdale, giyim tarzında annesinden esinleniyor. Babası Gavin Rossdale ile birlikte sık sık alışverişe çıkan minik Kingston, özellikle Adidas marka spor ayakkabılarından vazgeçmiyor! Annesinin kendi markası olan L.A.M.B'in çocuk koleksiyonundan da giyinen Kington, jean pantolonları çok seviyor.
Haberin fotoğrafları