kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Nisan 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Neden erkekler kadınlara yalan söylemeyi beceremez

Erkeklerin hayatındaki tek trajedi, yalan söyleme sanatından yeterince nasiplerini alamamaktır. Kadınlarla yüz yüze konuşurken ecel teri dökerler.
Bir erkek olarak sorunum şu: Eşime ne zaman yalan söylemeye kalksam kendimi ele veriyorum. Yalan söyleme konusunda pratik çalışmalar yapsam da, sonuç yine aynı facia. Sizce yalan söylemenin yolu, yöntemi var mıdır? Eşime yakalanmaktan bıktım usandım artık. (Mert K.)

Erkeklerin bu hayatta bozulacağı tek bir şey var: "Bir kadına yalan söylerken yakayı ele vermek!" Erkekler işte bu duruma asla tahammül edemiyorlar. Edemedikleri gibi de trajedi yaşıyorlar. Bu yüzden de erkeklerin yaşamında tek bir trajedi var. O gerçek de şu: "Yalan söyleme sanatından nasiplerini yeterice alamamış olmak.'

ERKEKLERİN ALTINCI HİSSİ YOK
Bu nedenle erkekler kadınlarla yüz yüze konuşurken yalan söylemekte güçlük çekerler. Tabir yerindeyse 'ecel terleri' dökerler. Kadınlar gibi altıncı hisleri gelişmediği için de, içten içe düştükleri duruma yanarlar. Bu yanmanın etkisiyle de yalanlarını bastırmak için kadına hiç sebepsiz yere çıkışırlar. Tabii kadın bu numarayı yerse! Kadınlar bu numarayı yemediği gibi, erkeğin hal ve hareketlerinden onların ne halt yediklerini de ortaya çıkarır. O dakikadan sonra da erkek bir şekilde kavga çıkarıp, "Seninle bu gece tartışmaya hiç niyetim yok! Çok yorgunum" lafının üzerine yatmaya çalışır ama nafile! Keşke sevgili okuyucum, bu konuda bana fikir soracağınıza gidip bir kadına sorsaydı...

KADINLAR DAHA TECRÜBELİ

Neden mi? Çünkü bir taraftan eşini aldatıp, diğer taraftan günahları için gözyaşı döken ve ikisini de aynı anda yapan ulu insan kimdir? Şayet bu sorunun cevabını bilmiyorsa okuyucum, o zaman yedek bir soruyla yazımı noktalayayım: "Yatakta kendini hiç kasmadan sahte orgazm yapabilen cilveli kuşun adı nedir?"