kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tipinize göre renginizi seçin

Yeşil
Zeytin

Kızıllar için bu renk en idealidir.Hatta kızıllara çok yakışan çok azrenk vardır ve yeşil bu renklerinbaşında gelir. Kate Walsh gibi kızıl saçlıların, açık ve pastel tonlardan uzak durması ve mutlaka yeşili tercih etmesi gerekir.
Nane
Bu çarpıcı renk,Gabrielle Uniongibi ten rengikoyu olan kadınlara yakışır.Güçlü pastelrenklerle kombine edilebilir. Unutmayın,koyu tenlilere koyu renklerhiç yakışmaz.
Limon
Limon yeşili taşınmasızor bir renktir. Burenk en çok, CharlizeTheron gibi tenlerindehafif bir bronzluk olansarışınlara yakışır. Limon yeşiliyle birlikte kullanılabilecek en idealrenk isesarıdır.

Mor
Menekşe
Anne Hathaway gibi beyaz tenli, koyu saçlı bir kadının yapması gereken son şey soluk renkleri tercih etmektir. Bu kadınların başlıca tercihleri ise mutlaka menekşe moru olmalıdır. Çünkü bu renk güzelliklerini iyice gözler önüne serer.
Erik
Katherine Heigl gibi açık renk saçlı, açık renk tenli ve koyu gözlü kadınların doğal bir kontrastları vardır. Siyah ve beyaz onlar için en ideal renklerdir. Fakat biraz renkli bir şey giymek istediklerinde, erik morunu tercih etmelerinde fayda var.
Lavanta
Beyonce gibi bal rengi bir tene sahip olanlara hemen her renk yakışır. Ama lavanta ve lila renkleri onları daha da güzel gösterecektir. Çünkü bu doğal renkler, tenlerindeki ışıltıyı ortaya çıkarır.

Turuncu
Mandalina
Turuncu zor bir renk olabilir. Önemli olan kendiniz için turuncunun doğru tonunu bulmaktır. Örneğin Penelope Cruz gibi beyaz renklerin çok yakıştığı Latinler, mandalina turuncusunu çok iyi taşıyabilirler.
Mango
Bu tropikal tonu, canlı ve parlak diye tanımlayabiliriz. Rachel Bilson gibi, kahverengi saçlı, kahverengi gözlü kadınlar bu rengi rahatlıkla kullanabilir.
Kavun

Klasik turuncudan biraz daha az parlak olan bu renk, Kate Hudson tipindeki kadınlara çok yakışır. Sarı saçlarını daha iyi vurgular ve onlara parlak bir hava katar.

Kırmızı

Domates
Bu güçlü kırmızı, genellikle Gwyneth Paltrow gibi sarı saçlı, açık renk gözlü ve süt beyazı ciltli insanlara yakışır. Solgun bir kırmızı ise bu tipteki insanlara hiç gitmez. Gözleriniz açık maviyse, teninizi solgun göstereceğinden, kırmızıdan uzak durmaya çalışın.
Mercan
İlkbaharın en favori renklerinden biri mercan kırmızısıdır ve en çok Natalie Portman gibi koyu renk saçlı, koyu renk gözlü, kumrallara yakışır. Ne esmer ne de çok açık tenli değilseniz orta tonlar her zaman size çok yakışacaktır. Hiçbir zaman çok açık veya koyu tonda bir renge eliniz gitmesin.
Şarap
Bu dramatik kırmızı; Catherina ZetaJones gibi, gözleri koyu renk olan kumrallara yakışır. Zengin bir kırmızı ve kahverengi birbirini iyi tamamlar. Bu nedenle de şarap kırmızısı, kahverengi gözlülere ayrı bir hava katar.

Mavi
Turkuaz

Christy Turlingtongibi ela gözlü, kahverengi saçlı kumralkadınlara turkuaz yakışır.Saçlarındaki ve gözlerindeki dramatik vurguyuortaya çıkarmak için burenk birebirdir.
Cezayir Menekşesi
Jeanlerin üzerineçok yakışan burenk, NaomiWatts gibi açıktenli sarışınlar için birebirdir. Doğanınyansıması olanbu renk, mavigözleri de iyiceortaya çıkarır.
Deniz
Deniz mavisi,renkli giyinmeye cesaret edemeyen amasiyahtan dabıkanlar içinbiçilmiş kaftandır. JenniferGarner gibi koyurenk saçlı, koyurenk gözlü, buğday tenli kadınlara çok yakışır.

Sarı
Nergis
Güneşi çağrıştıran bu renk, ya çok açık tenli ya da Kerry Washington gibi çok koyu tenli kadınlar tarafından tercih edilmeli. Çünkü onların baskın ten renklerini, nergis sarısı dengeler.
Taksi
Witherspoon gibi şampanya sarısı saçlı, açık renk gözlü, kumral kadınlar bu rengi rahatlıkla kullanabilirler. Bu renk sarı saçların ve mavi gözlerin daha da öne çıkmasını sağlar.
Bal
Jessica Simpson gibi sarı saçlı, kahverengi gözlü ve buğday tenli kadınlar; çoğu kadının korktuğu pek çok rengi aslında rahatlıkla kullanabilirler. Özellikle de koyu sarılar onlara çok yakışır. Bu renk kıyafetlerini her şeyle rahatlıkla kombinleyebilirler.
Haberin fotoğrafları