kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
2008

Madonna 25 yıla damgasını vurdu

28 Nisan'da piyasaya çıkaracağı yeni albümü 'Hard Candy' ile gündemde olan Madonna, müzik hayatında 25 yılı geride bıraktı. 25 yıla damgasını vuran güzel yıldız, kendini yenilemeyi hep başardı..
Bir önceki albümü 'Confessions On A Dance Floor' ile tam 30 ülkede 1 numaraya yükselen ünlü şarkıcı Madonna, şimdilerde yeni albümü 'Hard Candy' ile gündemde. Yine club tarzı şarkılarıyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan ünlü şarkıcının yeni albümü 28 Nisan'da müzik marketlerde yerini alacak.

CESUR KIYAFETLER
Her zaman çektiği cesur klipler, ilgi çekici kostümler ve şarkılarla adından söz ettirmeyi başaran ünlü yıldız, müzik hayatında 25 yılı geride bıraktı. İlk kez 1982 yılında Everybody' şarkısını kaydeden ünlü yıldız, bir yıl sonra bu şarkısıyla hem Amerika'da hem de Avrupa'da adını duyurmayı başardı. Madonna o yıllarda giydiği kıyafetleriyle her zaman ilklerin yanına adını yazdırdı. Ünlü şarkıcı, değişmekten ve kendini yenilemekten hiçbir zaman çekinmedi. Her zaman zamanının ilerisinde olup, kendi tarzını yarattı.

LİSTELERDE ZİRVEDE
1983'te ortalığı kasup kavuran 'Everybody'yi 'Burning Up' izledi. Daha sonra 'Madonna' albümü geldi. Ünlü şarkıcı, 1984 yılında da 'Like A Virgin'i kaydetti ve albüm 11 hafta üst üste ABD listelerinde 1 numarada kaldı. 1985-87 yılları arasında peş peşe gelen başarılı 45'liklerle pop müzik piyasasındaki yerine iyice sağlamlaştırdı. 'Papa Don't Preach', 'La Isla Bonita', 'Who's That Girl' gibi parçalarla adından söz ettirdi. 1990'larda kariyerine başarıyla devam etti. Ünlü şarkıcı, 1994'te çıkardığı 'Bedtime Stories' yine bir numaraya yerleşti. 1998 yılında 'Ray Of Light' ile bir tarz değişikliğine giden Madonna, 1999'da bu albümle 3 dalda birden Grammy kazandı. 'Ray Of Light'in dünya çapında ondört milyon sattı. Uzun bir aradan sonra gelen 'Music' ve 'American Life' ile Madonna yine hayranlarının beklentilerini karşıladı.
Haberin fotoğrafları