kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Doğa Rutkay sevgilisi Şahan Gökbakar ile çok mutlu olduklarını söyledi.

İlişkimizde evlilik söz konusu bile değil

İlker GEZİCİ
Doğa Rutkay, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'Sevgilisi evlenme teklif etti, Doğa reddetti' haberlerine sitem etti ve "Bizim ilişkimizde evlilik söz konusu değil, Ne Şahan bana evlenme teklif etti ne de ben onu reddettim" dedi..
Recep İvedik karakteriyle sevilen Şahan Gökbakar ile üç senedir birliktelik yaşayan Doğa Rutkay, haklarında çıkan 'ayrılıyorlar' ya da 'evleniyorlar' haberlerinden rahatsızlığını dile getirdi. Rutkay, Şahan Gökbakar'ın evlilik teklifini reddettiği şeklinde çıkan haberleri de yalanlayarak, ilişkilerinin iyi gittiğini ve şu aşamada evlilik yapmayı düşünmediklerini de söyledi. Ünlü oyuncu şöyle konuştu: "Ne o bana evlenme teklif etti ne de ben onu reddettim. Böyle bir şey yok. Evlilik konusu gündeme bile gelmedi. Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. İlişkimizde evlilik söz konusu değil."

ÜÇLEME OLACAK
Rutkay, şimdiye kadar 3 milyon 800 bin kişinin izlediği 'Recep İvedik' filminin üçleme olacağını da açıkladı. Kendisinin Recep İvedik filmlerinde rol almayacağını söyleyen Doğa Rutkay, "Şahan ile aynı filmde olmak istemiyorum. İş ve özel hayatın birbirine karışmaması için buna soğuk bakıyorum, dezavantaj yaratabilir" dedi.