kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gazetecilerin kendisine nefes aldırtmadığından dert yanan Teoman, "Beni iki metre mesafeden çekseler, sorun kalmaz. Aslında hepsi neşeli çocuklar" dedi.

DJ koltuğuna oturmak Teoman'ın hoşuna gitti

Rock müziğin sevilen sesi Teoman, geçtiğimiz cuma günü Radyo Mega'da program yaptı. DJ'liğe çabuk ısınan yakışıklı şarkıcı, hayranlarıyla yaptığı canlı telefon konuşmalarından büyük keyif aldı..
Ünlü şarkıcı Teoman, 28 Mart'ta Türkiye'nin ilk celebrity radyosu olan Radyo Mega'da DJ'lik yaptı. Yayına girmeden önce bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen ünlü rockçı, yaklaşık iki saat süren yayın boyunca heyecanını bastırmayı başardı. Program esnasında çok sayıda canlı telefon bağlantısı yapan yakışıklı şarkıcı, hayranlarıyla bol bol sohbet etme fırsatı yakaladı.

KEYİFLİYDİ!
Yayından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teoman, şöyle konuştu: "DJ'lik yapmaktan, özellikle de her zaman sohbet etme imkanı bulamadığım hayranlarımla konuşmaktan çok büyük keyif aldım. İki saatin nasıl geçtiğini gerçekten anlayamadım. Hayranlarım bana en çok, çok beğendiklerini söyledikleri yeni albümüm 'Söz-Müzik Teoman'la ilgili sorular sordu. Konser günlerimi öğrenmek isteyenler de oldu. Radyoculuktan bu kadar büyük bir zevk alacağımı hiç tahmin etmezdim."

SİNEMA FİLMİ ÇEKECEK
Bir sinema filmi çekmek istediği yönündeki haberlere de açıklık getiren ünlü şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birçok televizyon dizisinden bana rol teklif ediliyor ancak çok meşakkatli bir iş olduğu için dizilerde oyunculuk yapmayı pek düşünmüyorum. Galiba, ben o işi yapabilecek kadar çalışkan bir adam değilim. Sinema filmine gelince; bunu gerçekten düşünüyorum. Hatta eğer gerekli işleri ve organizasyonları tamamlayabilirsem, eylül ayında filmimi çekmeye başlayabilirim. Bu arada, bir gün bardan elimde kamerayla çıkıp, beni bekleyen gazetecileri çekmek de, hayallerim arasında..."