kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BEBEK ARABASIYLA YAKILDI Yangının, binanın birinci katında bulunan bir bebek arabasına yanıcı madde ya da benzin dökülerek çıkarıldığı tespit edildi.

Almanya'da kundaklama

Backnang kentinde, çoğunlukla Türklerin oturduğu bir bina kundaklandı. Duvara gamalı haç ve "Şimdi herkes ölecek'' yazıldı..
Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti'ne bağlı Stuttgart yakınlarındaki Backnang kasabasında hemen tamamı Türk ailelerden oluşan çok katlı bina kundaklandı. Dün 04.50 civarında çıkan yangında, en üst katta oturan iki genç kadın dumandan hafif zehirlendi ve tedavi edildi. Polisin açıklamasında binanın arka avlusundaki duvarda iki gamalı haç işareti ve sprey boyayla "Şimdi herkes ölecek" yazısının bulunduğu belirtildi.

FACİA ÖNLENDİ
Binada oturan bir kadının yangını fark ederek komşuları uyardığı belirtilen açıklamada, bu kadının kardeşinin de yangını söndürdüğü kaydedildi. Polis yangını çıkaran kişi ya da kişilerin binaya, kilitli olmayan arka avlu kapısından girdiklerini saptadı. Öte yandan Berlin'de dün sabah bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 6 Türk'ün dumandan etkilenerek fenalaştığı bildirildi. Türk ailenin 2'si çocuk 6 ferdi hastanede tedavi edildi.