kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirket Haberleri

'Çatınızla evinizi aydınlatabilirsiniz'
ÇATI ve yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Onduline Group'un Türkiye ve Avrasya Bölgesi Genel Müdürü Burhan Karahan, ışığı elektrik enerjisine dönüştüren fotovoltaik sistemin Türkiye'de daha çok kullanılması için yerel yönetimin destek vermesi gerektiğini söyledi. Karahan, "Çatıya konulan 25-50 metrekare fotovoltaik kiremitle bir evin aydınlatmasının tamamını karşılarsınız, ama sorun şu; bunlar elektriği sadece üretiyor, bir yerde depolamıyor" dedi.

Mars Logistics 2007'de yüzde 21 büyüdü
ENTEGRE lojistik hizmeti veren Mars Logistics, geçen yıl Türkiye'de lojistik sektörünün ortalama yüzde 15 civarındaki büyüme hızının üzerinde bir performansla yüzde 21'lik büyüme gerçekleştirdi. Mars Logistics'in yıllık cirosu, 2007 yılında 148 milyon dolara yükselirken, tır filosu da 441 araca ulaştı. Yıllık cirosunu 2008 yılında 170 milyon doların üzerine yükseltmeyi hedefleyen Mars Logistics; 800'ün üzerinde çalışanıyla, yılda 4 bin 200'e yakın aktif müşteriye lojistik destek veriyor.

Koray'dan Bursa'ya 175 milyon YTL'lik proje
İSTANBUL, Ankara ve Eskişehir'deki projelerinin ardından Koray İnşaat, Bursa'da 'Güzelbiryer' projesini hayata geçiriyor. Mudanya Yolu üzerinde inşa edilecek Bursa Güzelbiryer'in tanıtım toplantısında konuşan Koray İnşaat Genel Müdürü Şamil Çapar, "2010'da teslim edeceğiz" dedi. Toplam 175 milyon YTL'lik bir yatırım olan proje 120 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 750 konutluk projede 106 bin YTL'den başlayan fiyatlar 618 bin YTL'ye kadar çıkacak.

T-Bank, sermayesini yüzde 143 artırdı
T-BANK, 70 Milyon YTL olan sermayesini 170 Milyon YTL'ye yükseltti. KOBİ sektörüne yönelik ve ticari bankacılık hizmeti veren TBank, böylece sermayesini yüzde 143 yükseltmiş oldu. Sermaye artırımını değerlendiren T-Bank Genel Müdürü Dinçer Alpman, T-Bank'ın 1 yıl gibi kısa bir sürede KOBİ ve ticaret bankacılığında büyük gelişme kaydettiğini belirtti. Alpman, "KOBİ'lerin bizi aileden biri olarak görmelerini istiyoruz" dedi.

Alman d-c-fix ürünleri Koçtaş mağazalarında

AKALIN Deco, Haziran 2006'dan bu yana Türkiye distribütörü ve tek yetkili satıcısı olduğu Almanya'nın prestijli ürünlerinden d-c-fix kendinden yapışkanlı folyoları, Koçtaş'ın 16 ayrı mağazasında satışa sunuyor. Şirketten yapılan açıklamada, Almanya'nın önde gelen kuruluşlarından Konrad Hornschuch'un, kendinden yapışkanlı folyo markası d-c-fix ürünleri mimarlar ve yapı sektöründeki tüm profesyoneller tarafından da ilgi gördüğü belirtildi.
Haberin fotoğrafları