kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Şevket' tedavi görecek

Yeni Haber
Kokain kullandığı iddialarıyla gündeme gelen 'Yaprak Dökümü'nün 'Şevket'i Caner Kurtaran, zorunlu izne çıktı!

Tedaviye başlayan Kurtaran'ın oynadığı 'Şevket' karakteri de rol icabı çalıştığı bankayı dolandırdığı için dizide üç hafta firari olacak!

DİZİDEN KOVULMAMIŞ TEDAVİ İZNİNE ÇIKMIŞ!

'Yaprak Dökümü' dizisinin 'Şevket'i Caner Kurtaran, üç hafta daha ekranda olmayacak! Kokain kullandığı iddia edilen oyuncu, şu sıralar tedavi gördüğü için izinli!

Geçtiğimiz haftalarda kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan oyuncu Caner Kurtaran'ın 'Yaprak Dökümü' dizisindeki akıbeti belli oldu.

YAPIMCISI AÇIKLAMIŞTI

Senaristler 'Şevket'i 'bankasını dolandırdığı için' kaçmak zorunda bırakınca, Caner Kurtaran'ın uyuşturucu skandalı nedeniyle diziden gönderildiği iddiaları ortaya atılmıştı. Ay Yapım'ın yöneticisi Kerem Çatay ise Caner Kurtaran'ın diziden ayrılmadığını söyledi. Çatay, bir süre önce 'Şevket'i canlandıran genç oyuncunun, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok katı bir tedaviye girdiğini ve kimseyle görüştürülmediğini açıklamıştı. Kerem Çatay, Caner Kurtaran'ın diziden ayrılmasının kötü sonuçlara yol açabileceğini de ifade etmişti.

ÜÇ HAFTA DAHA YOK

Tedavi molasına çıkan Caner Kurtaran'ın ancak üç hafta sonra diziye katılabileceği ve bu yüzden 'Şevket' karakterinin senaryo gereği üç bölüm daha kaçak hayatı yaşayacağı öğrenildi. Bu arada Caner Kurtaran'ın diziye dönmemesi halinde, yerine getirilecek bir oyuncu arayışının yapıldığı da söylentiler arasında yer alıyor.

KAYNAK: GÜNAYDIN