kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sibel Can

MÜ-YAP'tan ödül almaları kesinleşti

MEHMET ÇALIŞKAN
Ferhat Göçer, Yurtseven Kardeşler, Tarkan, Sibel Can, Yalın ve Mustafa Sandal, albümleri çok sattığı için ödüllenecek..
MÜ-YAP (Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram Yapımcıları Meslek Birliği) tarafından organize edilen 'Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri'ni bu yıl alacak 6 şarkıcı kesinleşti.

BAŞKA ÖRNEĞİ YOK!
Ferhat Göçer, Yurtseven Kardeşler, Tarkan, Sibel Can, Mustafa Sandal ve Yalın; ödülün ön şartı olan yüksek rakamlarda albüm satma başarısı gösterdi. Ferhat Göçer, kendi alanında bir ilki başaran şarkıcı oldu. Göçer, kendi adını taşıyan ilk albümüyle 2006'da 'Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri'ni kazanmış, albümün satışı devam ettiği için 2007'de de ikinci kez ödül almıştı.

DİJİTAL'İN EFENDİLERİ
Sanatçı, aynı başarıyı ikinci albümü ile de gösterdi. Ferhat Göçer, 'Yolun Açık Olsun' ile geçtiğimiz yıl aldığı ödülü, albümün satışları yüksek tirajda devam ettiği için bu yıl da almaya hak kazandı. MÜ-YAP, iki yıldır dijital şarkı satışlarını da ödüllendiriliyor. İlki geçtiğimiz yıl verilen dijital satış ödüllerini İsmail YK 'Git Hadi Git', Cem Yıldız 'İmkansız Aşk' ve İntizar 'Sensiz Olamam' şarkıları ile kazanmıştı. İsmail YK ile İntizar, aynı şarkılarla bu yıl da dijital satış ödülü kazanmayı başardı. Bu yıl ayrıca İsmail YK ve Rober Hatemo, birden fazla şarkıyla dijital satışlarda ilk 10'a girdi.
Haberin fotoğrafları