kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tutuksuz yargılanan müdür vekili İ.G., nöbetçi mahkemede verdiği ifadesinde, cinsel istismar iddialarını kabul etmemişti.

Müdüre, öğrenciye cinsel taciz davası

Nazan ERDEM
13 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen müdür vekili hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı..
ADANA'DA 25 Şubat 2008'de 13 yaşındaki 8'inci sınıf öğrencisi H.Ö., kendini okul tuvaletine kilitleyerek ağlamaya başladı. Rehber öğretmen tarafından tuvaletten çıkarılan H.Ö. okul müdür vekili İ.G. tarafından odasında tacize uğradığını öne sürdü. H.Ö. okul müdürünün kalçalarını ve göğüslerini tuttuğunu, ayrıca kendisinden onu öpmesini istediğini iddia etti. Gözaltına alınan müdür vekili İ.G., nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'ONLAR BENİM ÇOCUKLARIM'
Cezaevinde 10 gün kaldıktan sonra avukatının itirazı sonucu tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen müdür vekili İ.G. nöbetçi mahkemedeki ifadesinde "Öğrencim nöbetle ilgili konuşmaya gelmişti. Ancak herhangi bir taciz olayı yaşanmadı. Eğitimci olarak tüm çocuklara kendi çocuklarım gözüyle bakarım. Onların ahlaklı, dürüst olmaları için çaba gösteririm" dedi. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, İ.G. hakkında "cinsel istismar" suçundan 3 yıldan 12 yıla kadar hapis istemi ile dava açtı.