kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
GÜZELLİK KAMPI: Türkiye'nin estetik kraliçesi Ajda Pekkan ile kardeşi Semiramis, yaz öncesi İsviçre'de gençlik kampına girecek.

Hücre yeniletmeye İsviçre'ye gidecek

İPEK DURKAL
Ajdan Pekkan ile kardeşi Semiramis Pekkan, İsviçre'deki bir sağlık merkezinde bakımdan geçecek! İki kardeş üç gün kalacakları merkeze kişi başı 11 bin dolar ödeyecek..
CENEVRE GÖLÜ KIYISINDA
'Yıllarca Genç Kalır' sloganının kullanıldığı bir boya reklamıyla gündemde olan Ajda Pekkan daha da genç kalmak için İsviçre'ye gidiyor! Pekkan, 3-6 Nisan tarihleri arasında kardeşi Semiramis Pekkan ile birlikte Cenevre Gölü kıyısındaki 5 yıldızlı Royal Plaza Otel'in içinde yer alan dünyanın en ünlü güzellik merkezlerinden 'Health Center Clinique Lemana'da 'hücrelerini yenileyecek!'

KLİNİKTE BOTOKS DA VAR!
Pekkan kardeşler, üç günlük terapi için kişi başı 11 bin dolar ödeyecek. 'Cellvital therapy' (Hücre yenileme terapisi) adlı bir program uygulayan kliniğin 50 yaş üzeri müşterileri için sloganı "Hayatınıza yeni yıllar ekleyeceğimizi düşünmüyoruz ama o yıllara kalite ekleyeceğiz!" Klinikte botokstan varis tedavisine kadar birçok hizmet sunuluyor.
Haberin fotoğrafları