kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aşk ona yarıyor!

Kate Hudson, geçtiğimiz günlerde Miami'de oğlu Ryder ile tatil yaptı. Eski aşkı Owen Wilson'a geri dönmesiyle mutlu günler yaşayan Hudson, düzgün vücuduyla mankenlere taş çıkarttı..
Geçtiğimiz yıl ünlü aktör Owen Wilson'la aşk yaşayan ancak Wilson'la ayrıldıktan sonra hayatında aradığı mutluluğu bulamadığı söylenen Kate Hudson, başarılı aktörle yeniden barıştı. Uzun zaman sonra keyfi yerine gelen Hudson, geçtiğimiz günlerde de oğlu Ryder'la birlikte Miami'de bir tatil yaptı.

YÜZÜ ŞİMDİ GÜLÜYOR
Kırmızı tanga bikinisiyle yürek hoplatan seksi aktrisin yüzündeki gülümseme dikkatlerden kaçmadı. Wilson'la barıştığı için çok mutlu olduğu söylenen güzel aktrisi havuz başında görenler, "Aşk ona yaramış" yorumunda bulundu. Kate Hudson, geçtiğimiz yıl 4 yaşındaki oğlu Ryder'ın babası Chris Robinson'dan Owen Wilson uğruna ayrılmış ve Wilson'la bir yıla yakın aşk yaşamıştı. Ancak güzel aktris, onu da terk ederek kendisi gibi oyuncu Dax Shepard'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Hudson tarafından terk edildikten sonra intihara teşebbüs eden Wilson ise, uzun süre depresyon tedavisi görmüştü.

ŞİMDİ ANLADILAR
Wilson'dan ayrıldıktan sonra hiç yüzü gülmeyen Hudson, ünlü aktörle dost kalmayı tercih etmişti. Bu dostluğu şimdilerde yeniden aşka çeviren ikilinin çok mutlu olduğu konuşuluyor. Paskalya'yı da birlikte geçiren ünlü çifte yakın kaynaklar, "Birbirilerinin kıymetini şimdi anladılar" diyor.
Haberin fotoğrafları