kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Fox, eşi Margherita ile tam 16 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor.

"Hiç romantik bir erkek değilim!"

Şu sıralar ülkemizde de dördüncü sezonuyla hayranlarıyla buluşan 'Lost' dizisinin kahramanı Matthew Fox, In Touch dergisine konuştu: Hiç romantik bir erkek değilim"..
Ekranlarda izlenme rekorları kıran 'Lost' dizisinde canlandırdığı doktor Jack Shepard karakteriyle tüm dünyada üne kavuşan ünlü aktör Matthew Fox, 'Lost' ve özel hayatıyla ilgili In Touch dergisine bir röportaj verdi. İtalyan eşi Margherita Ronchi ile 16 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren 41 yaşındaki Fox, dizideki Jack kadar duygusal ve romantik bir erkek olmadığını dile getirdi. Eşinin de romantik erkeklerden çok fazla hoşlanmadığını belirten Fox, "O harika bir kadın, her zaman beni şaşırtmayı başarıyor" şeklinde konuştu. İşte Fox'un samimi itirafları:

* Eşim çok komik bir kadın, eğer onunla özel ve baş başa zaman geçirmek istersek çocuklarımızı evde bırakıp yemeğe çıkarız.

HAWAII MUHTEŞEM


* Lost'un çekildiği Hawaii'de muhteşem yerler var, çekimlerden yorulduğumuzda oralara gidip dinleniyoruz. O ada, aslında tam aşk yaşanacak bir yer!

* Çocuklarımdan ayrı uzun süre çekimler için Hawaii'de olmak beni bazen üzüyor ama onların yanına gittiğimde tüm enerjimi onlara ayırabildiğim için mutluyum.

*
Şöhretle hiçbir zaman aram olmadı. Kendimi büyük bir yıldızmış gibi hissetmiyorum.

* Çekimlerdeyken evimi hatta kış mevsimini bile özlediğimi söyleyebilirim. Hiçbir zaman yaz mevsimini çok sevemedim.

*
Bugünkü başarımda eşim Margherita'nın payı büyük. Onun fikirlerine her zaman çok önem veririm. Doğruyu ve gerçeği sezme güdüleri çok güçlü.

* Ben üçüncü bir çocuğumuzun daha olmasını istiyorum ama eşim buna şiddetle karşı çıkıyor.
Haberin fotoğrafları