kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ortaçağ şatosunda çektiği klipte İtalyan güzeli Anjeza'yı oynattı

Kenan Doğulu'nun 'Ara Beni Lütfen' adlı parçasına çektiği klip, sanatçının web sitesinde gösterime girdi. Masal tadındaki klip, çok beğenildi..
Kenan Doğulu'nun 'Festival' adlı albümünde yer alan 'Ara Beni Lütfen' adlı parçaya klip çekildi. Turkcell'in sponsorluğunda İtalya'da çekilen klibin yönetmenliğini, bugüne kadar Madonna, Jaminoquai, Geri Halliwell, Luciano Pavarotti, Kylie Minogue ve Robbie Williams gibi birbirinden ünlü isimlerle çalışan İtalyan asıllı Luca Tommassini yaptı.

KLİP KASABADA ÇEKİLDİ
Roma'ya 50 kilometre uzaklıkta bir ortaçağ kasabası olan Collalto Sabino'daki görkemli bir 12. yüzyıl şatosunda çekilen klipte Doğulu'ya, İtalya'nın güzel aktristlerinden Anjeza Sengla eşlik etti. Set ekibi ve oyuncu kadrosu İtalyanlar'dan oluşan klip, önceki gün ünlü şarkıcının resmi web sitesi 'www.kenandogulu. com.tr'de de gösterime girdi. Konusu rüya ile gerçek arasında geçen klip; masalsı atmosferi, fantastik karakterleri ve kostümleriyle dikkat çekiyor. Doğulu klipte, dünyaca ünlü Kanadalı ikizler Dean ve Dan Caten tarafından kurulan ve son yılların en başarılı markaları arasında yer alan Dsquared tarafından hazırlanan kıyafetler giyiyor.
Haberin fotoğrafları