kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Çocuk sahibi olmak istiyorum"

AA
Yeni Haber
Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, birlikte çalıştığı spor giyim ve mücevherat markaları ile parfüm markası Sephora'nın tanıtımı için tekrar Türkiye'ye geleceğini bildirdi.

Özel bir televizyon kanalınca düzenlenen Miss Turkey 2008'de jüri üyeliği yapmak üzere Türkiye'ye gelen Paris Hilton, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Hilton, isminin, yaklaşık 5 yıl önce ilk parfümünü piyasaya sürmeye başlamasıyla birlikte bir küresel marka haline gelme yoluna çıktığını belirterek, bunu kıyafet, saat, ayakkabı, çanta gibi ürünleri de piyasaya sunarak devam ettirdiğini aktardı.

Hilton, ''Bu sadece doğru insanlarla çalışmak, doğru kararları vermekle ilgili. Ayrıca ürünlerimi çok iyi tanıtıyorum. Onları her yerde üzerimde taşıyor ve tüm dünyayı geziyorum'' dedi.

Son yıllarda bu markayı oluşturmak için çok çalıştığını söyleyen Hilton, kendisini bir iş kadını olarak başarılı bulduğunu belirterek, ''İşin her aşamasına dahil oluyorum. Tasarımdan, kampanyanın nasıl yapılacağına, nasıl pazarlanacağına, tanıtımların nerede ve nasıl yapılacağına kadar her aşamayla ilgileniyorum. Bu nedenle bir iş kadını olarak pek çok güçlü yönüm olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

Hilton, önümüzdeki 5 yıl içerisinde daha fazla televizyon programı ve sinema filmi yapmayı ve müzikle ilgilenmeye devam etmeyi istediğini ifade ederek, ''Aynı zamanda emlak işiyle de ilgilenmeye devam etmek istiyorum. Kendi otellerimi, restoranlarımı, gece kulüplerimi ve mağazalarımı açmak istiyorum'' dedi.

Paris Hilton, aynı zamanda bu süre içinde evlenip çocuk sahibi olmanın da planları arasında yer aldığını kaydetti.

Bir vakıf kurma çalışması bulunduğunu da söyleyen Hilton, iki büyük annesini göğüs kanseri ve multipl skleroz hastalıklarından kaybettiğini, çocukluğundan beri bu alanlarda hayır işleriyle ilgilendiğini, kuracağı vakıfta ise çocuklara yönelik çalışmalar yapmayı planladığını söyledi.

''BURADA DENİZ YOLUYLA GECE KULÜPLERİNE GİDEBİLİYORSUNUZ''

Bunun Türkiye'ye 3. ziyareti olduğunu belirten Hilton, daha önceki ziyaretlerinde güzel otelleri, gece kulüplerini gezdiğini, Kapalıçarşı'da alışveriş yaptığını ve bundan çok zevk aldığını kaydetti.

Hilton, ''Türkiye'ye ilk gelişimden önce neye benzediği konusunda hiçbir fikrim yoktu. Burada bir tekneye binip deniz yoluyla güzel restoranlara ve gece kulüplerine gidebiliyorsunuz. Çok harika bir gece hayatı var'' dedi.

Paris Hilton, ''Birlikte çalıştığım spor giyim ve mücevherat markaları ile parfüm markamın tanıtımı için tekrar Türkiye'ye geleceğim'' diye konuştu.

Bazı gazetecilerle bir araya geldiği sohbet toplantısının çıkışında, gazetecilerden biri Hilton'a dansöz zilleri ve peçe hediye etti. Hilton, peçeyi yüzüne tutarak gazetecilere poz verdi.