kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şarkıcı Teoman ifade verdi

Yeni Haber
Şarkıcı Fazlı Teoman Yakupoğlu, ''uygunsuz fotoğraflarla kendisine şantaj yapıldığı'' iddiasına ilişkin emniyette ifade verdi.

Avukatıyla birlikte Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Yakupoğlu, ardından Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü'ne çıktı. Burada yaklaşık 2 saat süreyle polise ifade veren Yakupoğlu, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yakupoğlu, gazetecilerin, ''cinsel içerikli fotoğraflar ile kendisine şantaj yapan kişilerden şikayetçi olduğunu hatırlatarak, bu konuda mı ifade verdiğini'' sormaları üzerine, ''Evet şantajla ilgili. Bir davamız var. Suç duyurusunda bulunmuştuk. Onunla ilgili ifade verdim'' dedi.İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını anlatan Yakupoğlu, kendisine şantaj yapanları bildiğini ve ifadesinde de bunu belirttiğini söyledi.Fazlı Teoman Yakupoğlu, bir süre önce ''cinsel içerikli fotoğraflarla kendisine şantaj yapıldığı'' gerekçesiyle Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

Yakupoğlu ayrıca, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına da başvurarak, söz konusu fotoğrafları çalıştığı gazetede yayımlayan muhabirden de ''özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği'' gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

AA