kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yalçındağ: Umduğumuz desteği bulduk

Yeni Haber
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Meclis Başkanı Köksal Toptan'la yaptığı görüşmeyi "umduğumuz desteği aldık" sözleriyle değerlendirdi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından gazetecilerin soruları üzerine Toptan'la yaptığı görüşmeyi değerlendirdi. "Görüşmeden aradığınız desteği buldunuz mu?" sorusu üzerine Yalçındağ, "Evet, aradığımız ve umduğumuz desteği gerçekten bulduk. Sayın Meclis Başkanımız, bu inisiyatifimizi çok önemsiyor, çok olumlu, yerinde buluyor. Herkesi sağduyuya, itidale davet etmenin, müşterek fikirde buluşmanın, müşterek noktalarımıza ulaşmanın, bu konuda siyasi partilere de önemli görevler düştüğünü düşünüyor" dedi.

Yalçındağ, Toptan'ın bu konuda adım atıp atmayacağı ve siyasi parti liderleriyle görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin bir soruya ise "herkes çabalarına devam edecek" yanıtını verdi.

Yalçındağ, bugün DİSK ve TİSK ile yapacakları görüşmelerin ardından yeniden bir araya gelip değerlendirme yapacaklarını da bildirdi.

(ANKA)