kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şarkı sözlerini unuttular!

Yeni Haber
İngiliz pop müzik grubu Duran Duran, dünya turuna acemice bir başlangıç yaptı...
Turun ilk durağı olan yeni Zelanda'da sahne alan grubun solisti Simon Le Bon şarkıların sözlerini unuturken, bas gitarcı John Taylor, sahneyi terk etti.

Yeni Zelanda'nın ''Herald'' gazetesinde yer alan habere göre, Auckland kentindeki Vector Arena'sında düzenlenen konserde 49 yaşındaki solist Le Bon, beceriksiz tavırları karşısında kalabalığa dönerek, ''Duran Duran, tarzının içine etti'' dedi.

Taylor (47) ise grup üyelerinin saten kıyafet ve kulaklıklarla klavye ve elektronik davul setinde potpuri çaldığı bölüme tepki olarak enstrümanını bırakarak sahneden indi. Daha sonra sahneye dönen Taylor, ''bununla dans edemezdim. Bu insanlar buraya dans etmek için geldi'' dedi. Le Bon'un, grubun liste başı parçalarından biri olan ''Hungry Like the Wolf''un sözlerini unutmasına rağmen, 30'lu yaşlardaki kadın seyircilerin çığlıklarının hâkim olduğu kalabalık, karışıklığa aldırmaz
göründü.

Klavyeci Nick Rhodes (45) ve trampetçi Roger Taylor'ın (47) da yer aldığı Duran Duran grubu, Sydney'de cuma günü başlayacak 7 konser için Avustralya'ya gidecek. Asya-Pasifik turunun bitmesinden sonra grup 29 Nisanda başlayacak olan kuzey Amerika turuna çıkacak.30 yıl önce kurulan grup, geçen yıl ABD ve İngiltere'de bomba etkisi yaratan ''Red Carbet Massacre'' adlı son albümlerini tanıtıyor.