kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sueppel çiftinin Güney Kore’den evlat edindiği Elenor 3, Ethan 10, Mira 5 ve Seth 8 yaşındaydı (soldan sağa).

Tüm ailesini beyzbol sopasıyla öldürdü

DIŞ HABERLER
Çalıştığı bankayı 560 bin dolar dolandırmakla suçlanan ABD'li, eşini ve dört evlatlık çocuğunu beyzbol sopasıyla öldürdükten sonra, otomobilini direğe çarparak intihar etti..
ABD'de hortumculukla suçlanan bankacı Steven Sueppel, cinnet geçirip tüm ailesini katletti. Çalıştığı bankadan 560 bin dolar almakla suçlanan Sueppel, önce dört çocuğunu, ardından eşi Sherly'yi beyzbol sopasıyla döve döve öldürdü. Polise eşiyle çocuklarını öldürdükten sonra telefon eden Sueppel, evinin telesekreterine ve mutfakta bir kâğıda yazdığı notta "Aileme utanç verdiğim için çok üzgünüm" diyerek yolsuzluk yapmaktan duyduğu pişmanlığı anlattı. Ardından otomobiliyle nehir kenarına giderek, kendini boğmaya çalıştı. Ancak bunu başaramayan bankacı, tekrar otomobiline binip yolda aşırı hız yapmaya başladı. Motorunun infilak etmesine neden olan bu sırada bir direğe çarpan Sueppel, hayatını kaybetti.

MUTLU BİR AİLEYDİ
Yakınları en son paskalya kutlamaları sırasında kilisede mutlu gördükleri Sueppel'lerin, dindar bir aile olduğunu söyledi. Kilise cemaati, çiftin çocukları olmadığı için Güney Kore'den 4 evlatlık edindiğini kaydetti.