kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bence aşkın hammaddesi seks

İLKER GEZİCİ
Yönetmen Kutluğ Ataman ile şarkıcı Deniz Seki, 'Sen Zaten Kendini Anlat' adlı kitap için aşkı tartıştı. Ataman "Aşk bağımlılık yaratır" derken, Deniz Seki "Aşkın hammadesi sekstir" görüşünü savundu ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bence aşkın hammaddesi seks
Deniz Seki ve yönetmen Kutluğ Ataman, Yapı Kredi Yayınları tarafından önümüzdeki ay piyasaya çıkarılacak 'Sen Zaten Kendini Anlat' adlı kitabın basın toplantısı için önceki gün Yapı Kredi Kültür Merkezi'nde biraraya geldi.

O yemeğe yılları sığdırdık
Emre Baykal tarafından kaleme alınan kitapta; aşk, sevgi, karar vermek gibi konularda konuşan iki ünlü, cesur açıklamalarıyla da dikkat çekti. Deniz Seki'nin "Aşkın hammaddesi sekstir" ifadesi ise söyleşinin en ilgi çekici bölümlerinden biri oldu. Basın toplantısında sanatın cesaret isteyeceğini vurgulayan Deniz Seki, Kutluğ Ataman'la yazar Perihan Mağden'in evindeki bir akşam yemeğinde tanıştıklarını açıklayarak, "O yemeğin içine sanki yılları sığdırdık" dedi. Kutluğ Ataman ise "Deniz ile şans eseri tanıştık ama çoğu konuda ikiz olduğumuzu anladık" diye konuştu. Ünlü yönetmen Seki'ye olan hayranlığını şöyle ifade etti:

Sesinde çeken bir şey var
"Deniz'in sesinde beni çeken bir şey var. 'Double entendre' dediğimiz; bir şeyi söylerken aynı anda başka bir şey söylemesi hoşuma gidiyor. Ama gecenin ilerleyen saatlerinde Deniz'i arkadaş ortamında ve içki sofrasında dinlemek çok daha güzel." Kutluğ Ataman, sanata bakışıyla ilgili de şunları söyledi: "Türkiye'de şarkı söylüyorsanız, dans ediyorsanız entelektüel değilsiniz gibi sahte bir ayırım var. Ben dansözlere TV yasağı gibi kültür elitizmine inanmıyorum ve nerede görülse şeltoks sıkılmalı diye düşünüyorum." İki ünlü basın toplantısının ardından 'Sen Zaten Kendini Anlat' adlı kitabın kapağı için tasarlanan posterleri boyadı.
Haberin fotoğrafları