kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ramiz Özbay Hatice

Evlilikler bir bir bitiyor

BAŞAK ÇOKAN
40 günlük evliliğini ani bir kararla bitiren Sibel Bilgiç'in ardından şarkıcı Hatice ve Tuğba Özerk de bir yıllık eşlerinden boşanıyor..
Son günlerde, ünlülerin evlilikleri birbiri ardına bitiyor. 2008'de, magazin dünyasından ilk boşanma haberi şarkıcı Sibel Bilgiç'ten gelmişti. Bilgiç, 40 gün süren evliliğini yıldırım hızıyla bitirmişti. Bugünlerde de şarkıcı Hatice ve Tuğba Özerk boşanma davalarıyla gündemde... Hatice, ilk eşini kaybettikten bir yıl sonra, işadamı Ramiz Özbay'la yeni bir aşka yelken açtı. Çift, geçtiğimiz yıl da nikah masasına oturdu. Ancak Hatice'nin mutluluğu uzun sürmedi ve Özbay kendisine boşanma davası açtı. Çiftin evliliklerinin dört aydır kötü gittiği, ailelerinin de ikilinin arasını yapamadığı söyleniyor. Ramiz Özbay boşanma kararını alma nedenini ise şöyle açıklıyor: "Son aylarda evliliğimiz içinden çıkılmaz bir hal aldı. Artık nefes alamıyordum. Birbirimize saygımız kalmadı."

Ben maço erkeğim
Özbay, tartışmaları sırasında Hatice'nin kendisine sarf ettiği sözlerden de çok rahatsız olduğunu ifade etti: "Ben maço bir erkeğim. Bu zamana kadar birçok şeye katlandım ama onur kırıcı sözlerini kaldıramıyorum. Benim için bu ilişki bitmiştir." Geçtiğimiz ay evi terk edip, annesine yerleşen Özbay'ın aksine Hatice boşanmak istemiyor ve bir süredir menajerinin evinde kalıyor.
Haberin fotoğrafları