kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Birkaç püf noktasıyla zahmetsizce güzelleşin

26.03.2008
Günlük yaşantınızda kendinize fazla zaman ayıramamaktan şikayetçiyseniz, Cosmopolitan dergisinin mart sayısında yer alan minik ipuçlarını deneyin. Örneğin, makyaj yapmaya çok fazla vaktiniz yoksa, bronzlaştırıcı kullanın..
İLİŞKİLİ HABERLER
Birkaç püf noktasıyla zahmetsizce güzelleşin
Birkaç dakikada makyaj
* Uyanıp ışıldayın: Düzenli şekilde uygulayacağınız bronzlaştırıcı ile her sabah uyandığınızda cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlayabilirsiniz.
* Cilt bakımının süresini azaltın: Makyajınızı sabitlemek ve gün içinde üzerine başka bir ürünle takviye yapmaya gerek duymamak için bir baz kullanın. Bazın üzerine cilt tonunuza uygun bir fondöten sürebilirsiniz. Lekeleri gizlemek içinse ışıltıyı yayan taneciklere sahip bir kapatıcı uygulayabilirsiniz.
* Kaliteli bir pudra kullanın: Mineral bazlı bir pudranın içerisindeki tanecikler, cildi koruyup rahatlatır ve gözenekleri tıkamaz.
* Renkleri birbirine karıştırmayın: Doğal renklere sahip bir göz farı paleti edinebilir ya da krem bir allık uygulayabilirsiniz. Pembe tonlar dudaklarda, yanaklarda ve göz kapaklarında harika durur, üstelik daha sağlıklı bir görünüm kazandırır.
* Gözlerinizi abartmayın: Fazla makyaj, narin göz kapaklarınızın fazlasıyla ağır görünmesine neden olur. Dağıtabileceğiniz bir eyeliner kullanın.
Haberin fotoğrafları