kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Dolunay Soysert için arkadaşları dizi setinde pasta kesti.

Benim Annem Bir Melek setinde sürpriz yaşgünü

Mustafa KIZIL/İlker GEZİCİ
Pazar akşamı atv ekranlarında başlayacak olan komedi dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in setinde Dolunay Soysert'in doğum günü kutlandı. Başarılı oyuncunun eşi Sinan Tuzcu'nun da hazır bulunduğu süpriz doğum günü partisinde, genç çift bebek sahibi olmak istediklerini açıkladı.

Bir bebek diledim...
Dizide de bir anneyi canlandıran Soysert, "Pastayı keserken bir bebek dileğim oldu. Dizide de bir kızım var. Bir tanesini de karnımda taşırsam sevimli bir görüntü olur... Yaza doğru düşünüyoruz" diye konuştu. Kaç yaşına girdiğini açıklamayan Soysert adına ise Oya Başar ve Nilgün Belgün şöyle dedi: "Sanatçıların yaşı yoktur." BKM'nin yapımcılığını üstlendiği dizide iki yıl sonra ekranlara dönen Oya Başar'ın yanı sıra Tarık Ünlüoğlu, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ve Nilgün Belgün başrolleri paylaşıyor.

Makyaj: Suzan kardeş
Senaryosu ve yönetmenliği Vasıf Küçükoruç'a ait olan dizinin sanat yönetmenliğini Mete Yılmaz, görüntü yönetmenliğini Mustafa Kuşçu yapıyor. Dizinin makyajlarında ise ksa süre önce albümü çıkan Suzan Kardeş imzası bulunuyor.
Haberin fotoğrafları