kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bir ana-kız faciası da Konya'dan

Yeni Haber
Konya'da bir kadın, kızı tarafından boğazı ve kolları kesilerek öldürüldü.

Edinilen ilk bilgilere göre, merkez Selçuklu ilçesi Sille Altgeçidi yanındaki Telafi Sokak'ta bir apartmanın 7. katında yaşayan Sebahat Gülbeyaz (51), kızı Benal S. (33) ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan kavgada Benal S, annesini boğazından keserek öldürdü. Anne Sebahat Gülbeyaz'ın alt kattaki bir dairede düzenlenen güne gelmemesi üzerine komşularının şüphelenerek durumu polise bildirdiği, çilingirle kapıyı açıp içeri giren polislerin, başı gövdesinden ayrılmış annenin cesedi ve yanında bekleyen kızıyla karşılaştığı öğrenildi. Kızının annesini, boğazı dışında bileklerinden de kestiği öğrenildi. Gözaltına alınan Benal S, Konya Numune Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Çıkışta ''pişman mısın'' diye soran gazetecilere, ''Pişman değilim'' yanıtını verdi.

10 yıl önce anne ve babası ayrılan ve annesinin yanında yaşayan Benal S'nin psikolojik sorunları olduğu, sakinleştirici hap kullandığı öğrenildi.

Polislerle birlikte eve giren apartmanın kapıcısı Ömer Boztepe, gördüklerini şöyle anlattı: ''Annenin cesedi karyola ile dolabın arasında duruyordu ve başı yoktu. Zavallı kadının başını bir kenarda duran kutunun içinde buldular. Ayrıca kadının elleri ve bilekleri de bıçakla kesilerek vücudundan ayrılmıştı. Benal S. odada öylece bekliyordu. Büyük şok yaşadık. Benal S'nin psikolojik sorunları olduğunu ve ilaç kullandığını biliyoruz.''Kapıcının anlattığı bilgileri doğrulayan Cinayet Büro Amirliği ekiplerinde görevli polisler, şimdiye kadar böyle vahşice işlenmiş bir cinayete rastlamadıklarını, manzara karşısında kendilerinin de şok olduklarını söylediler.

Gözaltındaki Benal S'nin cinayetle ilgili konuşmadığı öğrenildi.Konya'da bir kadın, kızı tarafından boğazı ve kolları kesilerek öldürüldü.

Edinilen ilk bilgilere göre, merkez Selçuklu ilçesi Sille Altgeçidi yanındaki Telafi Sokak'ta bir apartmanın 7. katında yaşayan Sebahat Gülbeyaz (51), kızı Benal S. (33) ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan kavgada Benal S, annesini boğazından keserek öldürdü.

Anne Sebahat Gülbeyaz'ın alt kattaki bir dairede düzenlenen güne gelmemesi üzerine komşularının şüphelenerek durumu polise bildirdiği, çilingirle kapıyı açıp içeri giren polislerin, başı gövdesinden ayrılmış annenin cesedi ve yanında bekleyen kızıyla karşılaştığı öğrenildi. Kızının annesini, boğazı dışında bileklerinden de kestiği öğrenildi. Gözaltına alınan Benal S, Konya Numune Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Çıkışta ''pişman mısın'' diye soran gazetecilere, ''Pişman değilim'' yanıtını verdi.

10 yıl önce anne ve babası ayrılan ve annesinin yanında yaşayan Benal S'nin psikolojik sorunları olduğu, sakinleştirici hap kullandığı öğrenildi.

Polislerle birlikte eve giren apartmanın kapıcısı Ömer Boztepe,
gördüklerini şöyle anlattı: ''Annenin cesedi karyola ile dolabın arasında duruyordu ve başı yoktu. Zavallı kadının başını bir kenarda duran kutunun içinde buldular. Ayrıca kadının elleri ve bilekleri de bıçakla kesilerek vücudundan ayrılmıştı. Benal S. odada öylece bekliyordu. Büyük şok yaşadık. Benal S'nin psikolojik sorunları olduğunu ve ilaç kullandığını biliyoruz.''

Kapıcının anlattığı bilgileri doğrulayan Cinayet Büro Amirliği ekiplerinde görevli polisler, şimdiye kadar böyle vahşice işlenmiş bir cinayete rastlamadıklarını, manzara karşısında kendilerinin de şok olduklarını söylediler.

Gözaltındaki Benal S'nin cinayetle ilgili konuşmadığı öğrenildi.

(AA)