kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki çocuğun üstüne üçüzleri oldu

Yeni Haber
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 8 ve 13 yaşlarında iki çocuğu bulunan çiftin, üçüz kız bebekleri dünyaya geldi.

İnegöl'e bağlı Alanyurt beldesinde oturan Ayten Karakuş, İnegöl Devlet Hastanesinde üçüz kız bebek dünyaya getirdi. Bebeklere, ''Sedanur'', ''Edanur'' ve ''Nisanur'' adlarının koyulacağı öğrenildi.

Baba Gencay Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki çocuk sahibiyken üçüz babası olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sağlık durumları iyi olan bebekleri, ''Allah'ın bir lütfu'' olarak gördüklerini belirten Karakuş, şöyle konuştu:

''Eşimle 1994 yılında evlendik. 13 yaşında bir kızım ve 8 yaşında bir oğlum var. Allah 3 kız evladı daha nasip etti. Üçüz olacağını doğumdan iki ay önce sürpriz bir şekilde öğrenmiştik, ancak cinsiyetlerini doğunca öğrendik. Bizim için bebeklerin kız ya da erkek olması önemli değil. Önemli olan sağlıklı olmaları. Çok şükür anneleri de üçüzlerimiz de sağlıklılar. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.''

Karakuş, İnegöl'e 1984 yılında Ardahan'dan geldiğini ve inşaatlarda çalıştığını ifade ederek, son dönemlerde genellikle iş bulamadığını söyledi. İşsizlikten dolayı ekonomik sıkıntılar çektiklerini anlatan Karakuş, şunları kaydetti:

''Uzun zamandır işsizim. Ara ara işe çıktığım oluyor, ancak yetmiyor. Üç kız evladım daha oldu. Allah mutlaka her insanın rızkını verir, ama sürekli bir işimin olmaması nedeniyle açıkçası endişeliyim.''

(AA)