kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tatlıses: "Rahmetli Urfalı ‘Babi’ye ‘Derdin var mı?’ diye sormuşlar. ‘Evli değilem,’ demiş. ‘Paran var mı?’ demişler, ‘Borçlu değilem!’ demiş. O yüzden ben huzurlu hayat istiyorum."

Başkalarının kadınlara hava attığı parayı ben fakirlere dağıtıyorum

-Canınızı çok sıkıyor mu 'mafyöz İbo' denilmesi ya da hakkınızdaki iddialar?
- Canım sıkılmıyor, canım yanıyor! Ama ne yapabilirim? Sacit Aslan arıyor 'Böyle böyle bir site var, senin yaptığın söyleniyor,' diyor. Bunlar yazılıp çizilerken ben stüdyoda yatıyorum, stüdyoda kalkıyorum.

- Tüm bunlar kariyerinizi etkilemiyor mu?
- Kariyerimi etkilese lokantama kimse gelmez, kariyerimi etkilese bu kaset 160 binle çıkmaz! Söylediğim gibi; üç beş kişi kendi kendine söylüyor, kendi kendine dinliyor. Senenin 60 günü savcılardayım, sürekli ifadelerdeyim ama bir tanesinden de bugüne kadar ceza almadım, inşallah da almam. Ama herkes beni kullandı, bazılarını şikâyet bile etmiyorum, edersem ismi anılacak! Ekranda o kadar bangır bangır bağırdılar, hiç sesimi çıkarmadım. Bu sefer de 'Korkak, pıstı, sustu,' dediler.

- Yaşlandınız mı yoksa?
- Benim ihtiyarlığım bile, bundan 20 sene önceki 30 İbrahim'i cebinden çıkartır.

- Mutlu musunuz peki?
- Mesela bana telefon aç, 'Nasılsın,' de; 'Süperim,' derim. Senin dost ya da düşman olduğunu nereden bileceğim? Dostsan 'Süperim,' deyip seni sevindireceğim; düşmansan mutlu etmeyeceğim!

- Mutlu olmak için mi yaşarsınız, faydalı olmak için mi, başarılı olmak için mi?
- Faydalı olmak için. Başarımı zaten tartışmam, hep başarılıyım.

- Çok megaloman değil misiniz?
- Yoo, o kendini beğenmişliktir.

- E sizin yaptığınız nedir?
- 'Çok güzelim, çok yakışıklıyım, çok iyiyim,' demiyorum; 'Başarılıyım,' diyorum. İşimi seviyorum, ekmeğimin buradan geldiğini biliyorum, bu ekmekte yüzlerce insanın payı olduğunu biliyorum. Başkalarının gidip kadınlara hava atıp bahşiş dağıttıklarını ben fakir fukaraya dağıtıyorum. Çünkü ben açlıktan geldim, ne olduğunu bilirim.