kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Erkekler naz yapan kadından mı hoşlanır?

Bir erkek olarak şunu itiraf etmeliyim ki, "Evet." Bana göre; "Nazsız bir kadın, arsız bir kadına benzer!" Nasıl ki arsız bir kadının peşinden erkek, aç bir 'it!' gibi koşturmuyorsa; nazsız bir kadının peşinden de erkekler 'it!' gibi koşturmuyor. Şimdi doğal olarak bana şu soruyu sorabilirsiniz: "Nasıl yani? Erkekler, naz yapmayan kadınların peşinden koşmuyor mu?" Hiç koşmazlar mı? Elbette ki koşuyorlar. Ama koşan erkeklerin profiline bir kere bakmak gerekiyor. Nazsız bir kadının peşinden koşanlar, 'sadık olmayan arsız erkeklerdir!' Bu nazsız kadınlar, erkeklerin beklentilerine ve arzularına uygun düşen kadınlardır. Ayrıca şu gerçe- ği de unutmayın ki; 'gerçek kadın severler!', 'nazlı kadını severler!' Erkeğin yaşamak istediği erotik bir serüvene ta işin başından beri "Hayır" diyen nazlı kadınlar, erkekler tarafından ödüllendirilirler. Nasıl mı?

ŞAİR ERKEKLER
Aynen şöyle: Nazlı kadınların 'nazı!' karşısında duvara toslayan erkekler; yeni bir bedenin keşfinden vazgeçip, yeni bir kişinin karakterine aşık oluyorlar. O nazlı kadına aşık oldukları gibi de ayrıca 'şair!' oluyorlar. Kendilerini ta başından beri sürüm sürüm süründüren nazlı aşklarına, methiyeler diziyorlar. Onlara şu adları veriyorlar: "Nazlı bebeğim, nazlı çiçeğim, nazlı kuzum, nazlı meleğim, nazlı aşkım, nazlı gülüm, nazlı yarim!.."

ÇOK NAZ AŞIK USANDIRIR!
Heyhat ki ne heyhat! İlişkinin başında kadının bedenini okşamak isteyen erkek, gelin görün ki nazlı çiçeğinin mukavemeti karşısında, nazlı kuzusunun ruhunu okşuyor. Nazlı kuzusu da arada bir ona "Meee, meee" meleyip, adamın gönlünü hoş tutuyor. Ayrıca yaşadığı ilişkilerde burnu her daim yere sürten nazsız kadınlara da nispet yapmaktan geri kalmıyorlar. Sonra da o, 'arsız görünümlü nazsızlara!' şu mesajı veriyorlar: "Bir erkeğe naz yapmayan kadın kendi canından olurmuş! Naz yapan kadın ise aşkından ölmezmiş!" Sonuç olarak diyeceğim şudur ki; "Çok naz aşık usandırır!" atasözüne kesinlikle kanmayın. Karınca kararınca yapılan naz 'aşık usandırmaz, aşığı utandırır!' 'Kolay kadın!' imajınızı yıkıp sizi adeta bir meleğe' dönüştürüverir. Oynaşılacak kadın değil, ilişki yaşanılacak kadına çeviriverir. Peki, benim düşüncelerim gerçekten bu mudur? Vallahi de billahi de aynen budur! Çünkü bana göre 'naz aşkın tutkalıdır!'