kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Aldatılmak istemeyen erkek ne yapmalı?

BİR: Dimyata 'kırık pirince!' giderken, evdeki bulgura 'kırma taş!' adamların karışabileceğini unutmayın! Çünkü; sizin bulgur diye görüp değer vermediğiniz kadınınıza, adamlar kırık pirinç muamelesi yapıyor. Tıpkı kim gibi mi? Sizin gibi...
İKİ: Kadınların da 'cinsel arzularının' olduğunu unutmayın! 'Cinsel arzularının kölesi' olan erkek, kadınların da 'duygularının esareti!' altında olduklarını unutmamalı. Evdeki kocaya karşı duygusunu kaybetmiş bir kadın, sahip olduğu 'duygusal mayını!'nın tuzağını dışarıya döşer.
ÜÇ: "Benim karım yapmaz!" mantığında hiçbir zaman olmayın. Kadınların da erkekler gibi 'çiğ süt!' emdiğini aklınızdan çıkarmayın.
DÖRT: Bir atın çiftesinden korktuğunuz gibi, kadının da intikamından korkun. Şayet karınız tarafından aldatılmak istemiyorsanız, onu kesinlikle aldatmayın. Kocası tarafından ihanete uğramış bir kadın, ihanet etmeye meyillidir.
BEŞ: Bir kadın; 'sevişmenin arkasına!' değil, 'önüne!' bakar. Seks esnasında ön sevişmeden kaçınmayın. Kaçınmayın ki 'ön saftaki' yerinizi kaptırıp, arka sıralarda taktığınız boynuzunuzla resim çektirmeyin.