kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mart 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Misyonum nasıl başarılı olunacağını öğretmek!

BELGİN ÇOBAN
BELGİN ÇOBAN
* Ben bir insanın içindeki başarma enerjisini yasal ve ahlaki limitlerin dışına çıkmadan bir kariyere dönüştürmeleri için model sunuyorum.

*
Aslında beni bu işi yapmaya cesaretlendiren Duygu Asena'ydı. O ve onun gibi insanların buzkıran olduklarını düşünüyorum. Bir kavramı alıp, toplumun tüm önyargılarını kıran bilinç yapısını değiştiren insanlar. Asena eşittir kadın hakları, kadın hakları eşittir Duygu Asena'dır...

* Ben de kendime şöyle bir misyon seçtim; Türk insanının başarıya bakış açısını yeniden yapılandıracağım... Bakış açılarında benden önce ve benden sonra MS (Mümin Sekman) gibi bir milat noktası olacak. Amatör, kurnazlığa dayanan, taşra ve alaturka, metotsuz başarı yerine profesyonel bilinçli başarı kültürünü oluşturmak istiyorum.

*
Başarı yasal ve ahlaki sınırları aşmadan sonuç almaktır. Üç farklı sonuç olabilir. Küçük boy başarı, orta boy başarı, büyük başarı. Alanınızda ilk yüz içindeyseniz, bu büyüklerden olduğunuz anlamına gelir. Bir insanın, bireysel açıdan; yaşamak istediği hayatla yaşadığı hayat arasındaki fark ne kadar azsa, o kadar başarılıdır...

* Başarılı olmak için her yol mübah değildir! Ama gerçekten sonuç almanın öyle bir gücü vardır ki, sonuç aldığınızda, ilerlerken yaptığınız ufak tefek sorunlar görmezden gelinir. 'Aslan yelesinde bit aranmaz' derler.

*
'Her Şey Seninle Başlar' niye 500 bin sattı? Birincisi çok gerçekçi olduğu söyleniyor. İkincisi, insanlar bu kitabın cesaretlerini artırdığını söylüyor. Üçüncüsü -ki hepsini özetleyen de bu- diyorlar ki, bu kitap işe yarıyor! Bu kitabı insanlar birbirine tavsiye etti. İlk yüz bini biz sattık, diğer dört yüz bini, ilk yüzbini okuyanlar sattı. Kitabın fiyatı ilk yüzbinde 2.5'tu, sonra 3.5'tu, şimdi 4'te kaldık... 'Limit Sizsiziniz' de 5 YTL.