kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Dayak yedim' dedi şikâyetten vazgeçti

Orhan YURTSEVER / SABAH
Sunucu Özlem Savaş, "Evliliği süresince pek çok kez dayak yediği" gerekçesiyle mahkemeye verdiği eski eşi Kamil Cengiz Evren hakkındaki şikâyetinden vazgeçti..
Boşandığı eşini kendisini dövdüğü iddiasıyla mahkemeye veren Özlem Savaş şikâyetinden vazgeçti. İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki davaya şikâyetçi Özlem Savaş katılırken, "Eşine karşı basit etkili eylem" ve "hakaret" suçlamalarıyla, 9 aydan 3.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Kamil Cengiz Evren gelmedi. Savaş, Evren'in, suç tarihinde resmi nikâhlı eşi olduğunu ve evli kaldıkları süre içerisinde başından birçok olay geçtiğini belirterek, "Bu dava konusunun hangisi olduğunu da hatırlamıyorum. Çünkü üzerinden çok zaman geçmiştir. Kendisiyle boşandık. Bu nedenle şikâyetimden vazgeçiyorum" dedi.

'KESİNLİKLE DÖVME OLAYI YOK'
Kamil Cengiz Evren ise daha önce eski eşinin iddialarını yalanlamış ve "Kesinlikle tekme, tokat, dövme yok. Alkollü olarak eve geldiği için, susturmak amacıyla belki ağzını kapatmış olabilirim. Vücudundaki morluklar ise alkollü olarak merdivenden düşmesi neticesinde oldu" demişti.
Haberin fotoğrafları