kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'Popstar Alaturka', yarışmacılarından çok jüri üyelerinin fırtınalı yaşamlarıyla gündemde.

Basının yeni gözdesi yarışma programları

MTM'nin yaptığı bir araştırma, yarışmaların dizilerin pabucunu dama attığını ortaya çıkardı. Son 15 gündür yazılı basında çıkan haberlerin büyük kısmı, yarışmalar hakkında.....
Medya Takip Merkezi (MTM), son zamanlarda televizyonların en popüler programları konumunda olan yarışmaları mercek altına aldı. Yapılan araştırmaya göre; basının yarışma programlarına gösterdiği ilgi, mart ayının ilk yarısında, yeni yayın döneminin başlangıcı olan eylül ayına oranla yaklaşık 40.5 kat artış gösterdi.

ACUN ZİRVEYE OTURDU
Bin 600'ü aşkın gazete ve dergi incelenerek yapılan araştırma, yarışmaların haber olma oranlarının her geçen gün biraz daha arttığını gözler önüne serdi. Araştırmaya göre, 1-15 Mart tarihleri arasında, ulusal gazetelerin sayfalarına en çok konuk ettiği yarışma programı; 'Var Mısın Yok Musun?' oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu program, 25 kez 19 köşe yazarının köşesinde yer aldı.

İŞİ JÜRİ GÖTÜRÜYOR!
'Popstar Alaturka' ise, jüri üyelerinin açıklamalarıyla, gazetelerde en çok bahsi geçen 2. yarışma oldu. Program; Bülent Ersoy'un askerlikle ilgili açıklamaları ve Ebru Gündeş'in aşk hayatıyla gündemdeydi. 3.'lük koltuğuna, Ahmet Çakar'ın sunduğu 'Şansa Bak' adlı yarışma oturdu.
Haberin fotoğrafları