kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Storks firmasının tasarladığı bu pırlanta beşibiryerdeler, fuarın göz kamaştırıcı mücevherleri arasında yer alacak.

Çeşit çeşit mücevherler İstanbul'da buluşacak

26 Mart'ta başlayacak olan İstanbul Jewelry Show, mücevher dünyasının seçkin firmalarını biraraya getirecek. Fuarda, çeşit çeşit takılar sergilenecek.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Çeşit çeşit mücevherler İstanbul'da buluşacak
Bu yıl 26.'sı düzenlenecek olan İstanbul Jewelry Show (Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı) 26 Mart'ta açılıyor. Rotaforte Uluslararası Fuarcılık ve Medya Şirketi tarafından, İstanbul Fuar Merkezi'nde organize edilecek olan etkinlik, tam 5 gün sürecek.

BİNLERCE FİRMA
Bin 100'den fazla firmanın katılacağı fuarda; altın, pırlanta, inci ve gümüş takılar, ev eşyaları, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saatler, kuyumcu ekipmanları, vitrin malzemeleri ve güvenlik araçları sergilenecek. Uluslararası firma yöneticilerinin, satın almacılarının ve tasarımcıların yoğun ilgi göstermesi beklenen fuarın bu yılki ülke pavilyonları Belçika, Çin, Hong Kong, İspanya ve İtalya'ya ait olacak.

İLGİ ÇOK BÜYÜK
Fuar, bir ticaret platformu olmanın ötesine geçip, yerli ve uluslararası birçok tasarım firmasının katılımıyla kuyumculuk sektöründeki son trendleri ziyaretçilerle buluşturacak. Geçtiğimiz yıl 94 ülkeden 9 bin 200 yabancı profesyonel ile birlikte toplam 31 bin 761 kişinin ziyaret ettiği fuarın, bu yıl da 30 binden fazla ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.
Haberin fotoğrafları