kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güzelleri Paris heyecanı sardı

İlker GEZİCİ
Miss Turkey için geri sayım başladı. Paris Hilton'un jüri üyeliği yapacağı yarışmanın birbirinden güzel finalistleri havuzda stres attı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Güzelleri Paris heyecanı sardı
Kanal 1 tarafından düzenlenen ve jürisinde dünyaca ünlü Paris Hilton'un da yer alacağı 'Miss Turkey 2008'in 20 finalisti önceki gün İstanbul Marriot Hotel Asia'nın havuzunda stres attı. 27 Mart'ta Maslak TİM'de düzenlenecek olan yarışmanın finalistleri, "Dereceye giremesek de hayatımız aynı şekilde devam edecek ama ilk beşe girip yurtdışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" derken, kendilerini en çok Paris Hilton'un jüride yer alacak olmasının heyecanlandırdığını söylediler.

TARZIM AVRUPAİ
Yarışmaya Ankara'dan katılan ve Hacettepe Üniversitesi öğrencisi olan Ezgi Cankurtaran'ın, eski manken Demet Şener'e bezerliği dikkat çekti. Finalistler arasında öne çıkan güzellerden biri de 18 yaşındaki Şeyma Subaşı oldu. Öğrenci olan Subaşı, "Yarışmaya modellik kariyerimde bir basamak olması için katıldım. Umarım ilk üçe girerim. Avrupai bir tarzım var. Paris belki kendine yakın görüp beni seçebilir" dedi.
Haberin fotoğrafları