kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mart 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nükhet Duru "Borcunu ödemedi" diyen Barbaros Şansal için "Terbiyesiz ve aşağılık bir insan" dedi.

Bence her ikisinin de ruhsal sorunları var

MAGAZİN
Nükhet Duru, aldığı kıyafetlerin parasını ödemediğini iddia eden modacı Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal'ı topa tuttu..
Ünlü modacı Yıldırım Mayruk önceki gün bir TV programında ortalığı karıştıracak açıklamalar yaptı. Mayruk'un "Yolda görüp selam vermeyeceğim iki insan var. Biri Nükhet Duru diğeri Samime Sanay. İkisinin de borcu var. İkisi de kostüm yaptırıp parasını ödemediler" sözleri yeni bir tartışma başlattı.

PARA ÖDEMEDİ
Mayruk'un bu açıklamalarını onaylayan yardımcısı Barbaros Şansal'ın "Nükhet Hanım yıllar önce Yıldırım Bey'e kostüm diktirdi ama parasını ödemedi. Kendisine birkaç kez haber gönderdik, telefonlarımıza çıkmadı" sözleri Nükhet Duru'yu çileden çıkardı. Bu açıklamalar karşısında suskun kalmayan Duru şöyle konuştu: "Yıldırım Bey ve Şansal Bey'in hasta olduğunu düşünüyorum. Her ikisinin de ruhsal sorunları var. Bu sektörde benimki de dahil olmak üzere çok insanın kalbini kırdılar. Benim kimseye bir kuruş bile borcum yok. Yıldırım Bey'e yaşından ötürü saygı duyuyorum ancak Barbaros Şansal terbiyesiz ve aşağılık bir insan."
Haberin fotoğrafları