kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Satıcı, Akaretler'e taşınıyor Şifo Mehmet mağaza açacak

Sıraevler'in yeni sakinleri arasında TİM Başkanı Oğuz Satıcı'nın yanı sıra şarkıcı Mustafa Sandal ve Candan Erçetin'in de bulunduğu öğrenildi..
Akaretler'in yeni sakinleri arasında oldukça ünlü isimler var. Her ne kadar Akaretler AŞ yöneticileri söylemek istemese de öğrendiğimize göre metrekaresi yaklaşık 5 bin eurodan satılan 56 rezidans dairenin 49 yıllık yeni kiracıları arasında başta Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı Oğuz Satıcı olmak üzere birçok işadamı var. Yine Mustafa Sandal, Candan Erçetin gibi sanatçılarında Akaretler'e yerleşecekleri konuşuluyor. Açılışta bulunan TİM Başkanı Oğuz Satıcı yakında yeni evine taşınacağını ifade ederken, Akaretler AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili de eski Beşiktaşlı oyunculardan Şifo lakaplı Mehmet Özdilek'in de Akaretler'de mağaza açacağını söyledi.

CAROLİNE KOÇ'UN MAĞAZASI
Tamamı 55 bin metrekare olan yatırımda toplam alanı 11 bin metrekareye ulaşan 34 mağaza bulunuyor. Daha çok Beymen Grubu'na ait alt makalarının bulunduğu dükkanlarda Berluttu, Paul Smith, Sergio Rossi, Chloe, Bogetta Venetta, Marc Jacobs, Lanvin, Marni, Alberta, Feretti bulunuyor. Yine Stork, Haaz Galeriy, Gen by Figen Özdenak, 1930 Antika, Sevan Bıcakçı, Verto, Piaget, Nux, Damas, Mandarina Duck, Tumi ve Caroline Koç'un Haremlique'si de Akaretler'in yeni sakinlerinden. Bu arada dünkü törende işdünyasından Ahmet Zorlu, Zeynel Abidin Erdem, Nuri Çolakoğlu, İhsan Kalkavan, Başaran Ulusoy, İbrahim Kefeli gibi isimler de yer aldı.
Haberin fotoğrafları